30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Investujte do zlata a stříbra

Každý jen trochu finančně gramotný člověk už někdy zapřemýšlel nad investicemi do komodit, které na rozdíl od nominální hodnoty peněz neztrácí s časem reálnou hodnotu, spíše naopak. Jedním z ověřených postupů, jak bojovat proti nepříteli zvaném inflace, je investování do drahých kovů jako je zlato a stříbro.

Proč investovat do drahých kovů?

Rok od roku klesá hodnota papírových peněz, protože ceny všech výrobků neustále rostou. Co bylo pro vás před deseti lety „balík“, je dnes kvůli inflaci zanedbatelný obnos. Stále však existují způsoby, jak peníze uložit a zhodnotit tak, aby den za dnem neztrácely na hodnotě.

Tradičním způsobem, který znali už naši prarodiče, bylo ukládání peněz do zlata a stříbra. Zlatý šperk po babičce má dnes daleko větší cenu než v době pořízení. Snáz zpeněžitelné než rodinné poklady jsou pro budoucí generace investiční zlaté mince a slitky či investiční stříbro. Chcete-li svým dětem a vnukům něco opravdu hodnotného odkázat, právě tyto komodity jsou pro vás ty pravé.

Kde nakupovat

Spolehlivým dodavatelem investičního zlata a stříbra pro český a slovenský trh je společnost AuPortal s.r.o. provozující internetový obchod a dvě kamenné prodejny v Praze a Brně. Zlato a stříbro prodává bezpečně a diskrétně všem zájemcům o investiční kovy.

Dobře poradí a umožní i menším investorům najít cestu, jak ukládat svoje peníze do drahých kovů (například prostřednictvím zlatého konta). K nákupu firma nabízí pestrou řadu klasických zlatých a stříbrných mincí a slitků o různých hmotnostech a cenách, jež jsou dostupné i běžným smrtelníkům.

O produktech AuPortal

Společnost AuPortal byla označena za prodejce s nejnižší marží pro obchodníka na trhu investičních kovů, což je také důvod, proč její obliba stále roste. Kromě nejnižší dostupné ceny na trhu poskytuje i vybrané produkty v akci. Velmi oblíbené jsou sériové výrobky, jež vychází průběžně, a můžete je tak zahrnovat do rodinné sbírky. Kupříkladu tradice lunárních mincí začala roku 1996, jejich majitelé se již po deseti letech mohli pyšnit první hotovou sadou deseti mincí o celkové hodnotě 87 990 Kč.

Do roku 2019 bude vydána poslední mince druhé série lunárních zvířat. Od roku 2015 jste měli možnost začít sbírat britské mince The Queen´s Beasts, kterých do roku 2025 nasbíráte celkem 10, pořizovací cena první mince se lvem byla 34 079 Kč. Méně nákladné jsou zlaté slitky a stříbrné sériové mince, i menší investice se však vyplatí. S výběrem nejvýhodnější varianty pro vás se proto směle obraťte na AuPortal.cz.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.