30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Protože nulové poplatky za půjčku rozhodují

V dnešním světě se snad nenajde rodina bez půjčky, hypotéky či jiné finanční zadluženosti vůči finančnímu poskytovateli. Téměř každý z nás se už někdy ocitl v situaci, kdy čelil akutní potřebě finančních prostředků. Někteří z nás se obrátí na svou rodinu či známé, ale mezi námi jsou i tací, kteří nemají možnost půjčit si od rodiny a využívají nabídky různých bankovních, tak nebankovních subjektů.

Půjčky jsou dnes skvělou alternativou jak čelit nedostatku finančních prostředků, ale mnohdy jsou dvousečnou zbraní. Na jedné straně získáte peníze, ale na druhé straně čelíte tak úrokem, tak nesmyslným a mnohdy neúměrně vysokým poplatkům za poskytnutí dané půjčky. Nicméně, nevěšte hlavu. Naštěstí existují i ​​moderní subjekty, které chtějí svým klientům pomoci a ne jejich zruinovat. Jednou z takových moderních bank je i ZUNO banka, která své klienty dokonce odměňuje.

ZUNO je banka působící na internetu, která si svým výhodami získala už tisíce klientů. Jedničkou se stává zejména díky férovému a otevřenému přístupu, avšak vraťme se zpět k půjčkám. ZUNO nabízí svým klientům půjčku na cokoliv až do výše dvacet tisíc eur, za bezkonkurenčně nejvýhodnější úrok na trhu. Nicméně, to není všechno. Pouze ZUNO se může pochlubit nulovými poplatky za půjčku a absencí skrytých podmínek. Díky nejvýhodnější nabídce na trhu, výhodnému úroku, splátkovým prázdninám či nulovým poplatkem za vyřízení půjčky se půjčka od ZUNO stala, podle nezávislých odborníků, nejlepší půjčkou na trhu. V roce 2015 získalo ZUNO řadu ocenění, mezi nimiž kraluje ocenění Půjčka roku, Stabilní banka či Zlatá mince.

Neztrácejte čas s nevýhodnými půjčkami, které vás zatěžují jednak vysokým úrokem, jakož i poplatky od výmyslu světa. Rozhodněte se pro ZUNO, protože jedině tam platíte pouze za to, co skutečně používáte a a to na jiném místě tak snadno nedostanete.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.