30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Pojištění

Nepodceňujte pojištění své domácnosti!

Vlastníte dům, byt, chatu či garáž? V tom případě nenechte nic náhodě a zabezpečte si majetek v případě, že nastanou nepříznivé události, které mohou způsobit velké škody na vašem majetku. Přečtěte si, jak snížit rizika a případné výdaje. pojis

Co patří do pojistných událostí?

Bohužel v životě mohou nastat nenadálé situace, které poničí váš majetek a vzniknou vysoké výdaje na odstranění škod. Náklady při těchto neočekávaných událostech nebývají malé, sjednáním vhodného pojištění domácnosti si tak můžete ušetřit mnoho starostí. Nejčastější škody na majetku bývají způsobeny vloupáním, krádeží či živelní pohromou, jako je požár, vichřice, výbuch, blesk, zemětřesení, náraz auta anebo pád stromu. Slavia pojišťovna nabízí asistenční službu, která vám pomůže vyřešit danou krizovou situaci. K tomuto pojištění lze navíc připojistit i další doplňkové pojištění, kterým může být pojištění proti škodám způsobených sněhem a vodou nebo vandalismu.

Komplexní pojištění domácnosti

Od Slavia pojišťovny si můžete sjednat spolehlivé pojištění rodinného domu, bytu, ale i pojištění majetku uvnitř. Pojistit si můžete zároveň svou chatu, chalupu nebo vedlejší stavby, jako je bazén či garáž. Před následky nepříznivých situací tak můžete ochránit kompletně celý svůj domov.

Pojištění domácnosti si můžete vybrat dle rozsahu buď základní, standartní anebo nadstandardní. Základní pojištění se vztahuje na požár a jeho průvodní jevy, výbuch, vichřice, krupobití, sesuvy půdy, zemětřesení či pád stromů a jiných předmětů. Standardní a nadstandardní pojištění obsahuje navíc řadu dalších možností, jako je náraz vozidla, zničení kotlů, únik vody, rozbití skla a další.

U Slavia pojišťovny si můžete sjednat i další připojištění, jako je povodeň nebo poničení fasády. Výhodou je rovněž volba pojištění dle potřeb konkrétního klienta a možnost využití online kalkulačky.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.