30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Spoření

Wüstenrot stavební spořitelna

Historie Wüstenrot stavební spořitelny se píše již od roku 1921. Byla založená v německém městečku Wüstenrot. Za jejím založením stojí Spolek přátel se svým mottem „ Každé rodině střechu nad hlavou“.

I v České republice je jméno Wüstenrot úzce spojeno s počátky stavebního spoření. Zahájila svou činnost na českém bankovním trhu v roce 1993. Začala působit v tom samém roce, kdy byl přijat Zákon o stavebním spoření. Záměrem bylo poskytnout klientům ucelený soubor finančních služeb z oblasti rodinných financí. Ovšem i tato stavební spořitelna postupně rozšířila své portfolio finančních služeb.

V současné době se zaměřuje na poskytování veškerých služeb, které souvisejí s rodinnými financemi. Od roku 1999 začala svým klientům nabízet i životní pojištění. Od roku 2005 pak Wüstenrot stavební spořitelna rozšířila možnosti pořízení vlastního bydlení. Od roku 2005 poskytuje hypotéky na bydlení. V důsledku tohoto kroku se tak ještě více rozrostly řady klientů.

Je zde možné nalézt všechny důležité finanční prostředky pod jednou střechou. Klienti mohou zhodnotit své našetřené peníze i dopřát nové bydlení. Od roku 2006 si mohou klienti také pojistit svůj majetek.

Ovšem nejdelší tradici má Wüstenrot stavební spořitelna v oblasti poskytování stavebního spoření. Je pro klienty výhodné zejména proto, že podle výše vložených finančních prostředků získává klient i státní příspěvek. Zisky jsou poměrně velké. Informace o poskytovaném stavebním spoření si může klient najít i na internetu. Zde tak zjistí s kolika penězi může počítat po šesti, sedmi a deseti letech spoření.

Na svých internetových stránkách Wüstenrot je i jednoduchá kalkulačka. Pomocí ní si může kdokoliv vytvořit simulaci stavebního spoření, ale i simulaci hypotéky. Ještě před tím, než zákazník kontaktuje některou pobočku, tak si vytvoří přehled o tom, co mu tato společnost přinese. Zjistí, jaké výhody a zisky bude mít.

Dnes je Wüstenrot finanční skupinou, kterou tvoří čtyři společnosti. Díky jejich úzké a vzájemné spolupráci a společné obchodní síti finančních poradců poskytuje spořitelna kvalitní služby. Každý klient má svého osobního finančního poradce.

Nejen, když potřebujete pořídit vlastní bydlení, se vyplatí obrátit se právě na Wüstenrot stavební spořitelnu. Jedná se totiž o banku s dlouholetou tradicí a léty prověřenou kvalitou služeb.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.