30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Daně

Vedení účetnictví SVJ

Má vaše společenství vlastníků jednotek (SVJ) přetrvávající potíže se správným vedením účetnictví? Přenechejte starosti odborníkům a ušetřete mnoho volného času i finančních prostředků. V PPM, a.s. pro vás rámci vedení účetnictví SVJ  zajistíme všechny účetní úkony podle aktuálních zákonů včetně pravidelného vyúčtování nebo online evidence všech potřebných dokumentů.

Vedení účetnictví SVJ

Pro řadu SVJ se stává správné vedení účetnictví často velmi těžko řešitelným problémem. Jednak za to může špatná odborná způsobilost, nedostatečná znalost aktuálních zákonů a nařízení, ale i malý časový prostor pro zodpovědné vykonávání této důležité činnosti. Proto se jednotlivá SVJ obracejí pro pomoc na profesionály, kteří jim poradí, jak těmto problémům předejít a podají jim pomocnou ruku.

V PPM a. s. vedeme v rámci spolupráce se SVJ kompletní účetní evidenci dle platných zákonů, pečlivě spravujeme knihy všech faktur i plateb a sestavujeme rekapitulace fondu oprav. Průběžně se také staráme o analytické evidence záloh všech vlastníků, včetně jejich přeplatků či nedoplatků. A to včetně podkladů pro vymáhání pohledávek. V neposlední řadě sestavujeme účetní uzávěrky, vypracováváme příslušné inventarizace a aktivně vytváříme podklady pro tvorbu rozpočtu SVJ .

PPM, a.s. působí v Praze a blízkém okolí

Jsme zavedená společnost PPM, a.s., která je předním poskytovatelem služeb v oblasti správy nemovitostí v Praze i blízkém okolí. Spravujeme různé druhy objektů jako novostavby, budovy po rekonstrukci, starší činžovní domy nebo jednotlivé byty. Nabízíme například odborné služby pro SVJ včetně ekonomické nebo technické správy budov, ale i dílčí pomoc hodinového manžela. V současné době pro naše vážené klienty spravujeme na území Prahy přes 10 000 bytových jednotek.

Rychlá komunikace s klientem a přesné plnění jeho přání pro nás vždy bude na prvním místě. Proto jsme pro vás vytvořili propracovanou klientskou zónu včetně nové služby s názvem Elektronický Domovní Asistent (EDA). Díky němu vyřešíte všechny vaše požadavky snadno, rychle a přímo s našimi specialisty.

 

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.