30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Nezařazené

6 netradičních možností využití auta

Každý z nás ví, že automobil je dopravní prostředek, který nám umožňuje dostat se z jednoho do druhého bodu. Napadlo vás však, k čemu všemu ještě může auto sloužit a že se dá využít mnoha způsoby i nepojízdné auto? Inspirujte se neobyčejným využitím auta a vyzkoušejte některé z nich.

1) Ideální „taška“ na nákupy

Kromě dopravy do práce nebo třeba výletů a dovolené, auto vám ulehčí nakupování. Často se o autech říká, že jsou ideální „taškou“ na nákupy. Pokud chcete auto využívat hlavně pro přepravu nákupu pořiďte si do kufru přepravní bedýnku, která se dá složit i do nákupního vozíku.

2) Na výlet bez stanu

Většina z nás už někdy v autě přespala. Pokud máte větší auto, tak není problém použít jej místo stanu, můžete tak jet kempovat, do přírody, k vodě nebo na výlet, popřípadě kratší dovolenou. Můžete také sklopit zadní sedačky, vyložit místo matracemi a vytvořit příjemný a pohodlný prostor pro spánek.

3) Milostné dobrodružství

Co takhle překvapit svou milou polovičku, otočit autoklíčem, nastartovat a zajet si na vyhlídku na město. Opuštěný kousek přírody vyloženě láká k milostnému dobrodružství. Použijte auto jako erotickou schovávačku a užijte si adrenalin a nový druh vzrušení.

4) Auto jako dekorace

Pokud máte doma staré auto a nevíte, co s ním a auto už je nepojízdné, tak jej můžete použít jako dekoraci. Klidně použijte jen část auta a nechte jej v garáži přetvořit na sedačku. Stejně tak můžete použít části auta v dílně. Auto může opravdu sloužit jako dekorace. To stejné můžete udělat se staršími náhradními autoklíči.

5) Originální bydlení s autem

Opravdoví milovníci aut ocení zajímavé nápady, kdy se můžete inspirovat a vyrobit si z auta například postel. Auto můžete zakomponovat do interiéru tak, že vám to budou přátelé i rodina závidět. Fantazii se meze nekladou, a pokud máte k autu navíc autoklíč s imobilizérem, tak jej můžete použít buď jako součást vybavení auta nebo například jeho otočením zapnout rádio v pokoji a podobně.

6) Auto na hraní

Nepojízdné auto můžete mít také odstavené na zahradě a může sloužit pro hraní dětí. Děti se tak můžou učit, jak vypadá auto, jak vypadá jeho motor a podobné. Zároveň si mohou zkusit řadit řadící pákou, točit volantem nebo šlapat na brzdový a plynový pedál. V každém případě by mělo být auto opravdu nepojízdné, bez autoklíče a zkontrolováno tak, aby se o něj nikdo nezranil.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.