30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Nečekaná díra v rozpočtu? Nebankovní půjčku vyberte správně

Někdy je nezbytné vydat více peněz na nečekané náklady. Může se jednat o poruchu automobilu, výdaje za nemoc, potřebu nakoupit důležité pomůcky pro podnikání a podobně. To často vede ke zjištění, že najednou lidé nemají peníze na běžné výdaje, jako jsou nájem a energie. Přesně pro takové účely existují rychlé nebankovní půjčky, které jsou pohotovým řešením netušených finančních potíží.

Když potřebujete peníze ihned

Při nečekaných výdajích je často důležitá rychlost, se kterou je potřeba peníze získat. Dlouhé čekání na vyřízení úvěru v bance je nepraktické a příliš zdlouhavé. Půjčka hned na účet má tu výhodu, že se dá sjednat přes internet a celý postup je velmi jednoduchý a rychlý. K dispozici jsou i finanční produkty, u nichž poskytovatelé nenahlíží do registrů dlužníků, takže jsou dostupné i pro lidi, kteří měli v budoucnu problém se splácením.

Vše si důkladně spočítejte

Ještě předtím, než si vyberete jednu nebankovní půjčku, důkladně si prověřte poskytovatele. Příkladem je například seriozní Coolcredit, kde můžete během deseti minut získat až 20 000 korun. Vždy je důležité propočítat si, jestli budete zvládat splácet stanovenou částku a kolik ve výsledku přeplatíte na úrocích a případných poplatcích. Nejvýhodnější nabídka se může ukrývat pod zdánlivě méně přitažlivou úrokovou sazbou, ale výhoda spočívá v absenci poplatků.

Půjčka by měla být výjimečná záležitost

Pokud si berete úvěr každý měsíc, něco bude špatně. Velmi hazardujete, že se dostanete do dluhové pasti a přestanete mít možnost splácet bez problémů. Je v pořádku vzít si jednou za čas půjčku v případě, kdy se objeví nečekané výdaje. Nemělo by se to však stávat pravidlem. Zodpovědné úvěrování je základem bezpečného půjčování peněz, přinášející výhody bez zbytečných starostí a problémů.


Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.