30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Potřebujete peníze hned? Zkuste nebankovní hypotéku!

Každá velká životní šance přichází většinou ve chvíli, kdy ji nikdo neočekává. A zpravidla ji doprovází takzvaný zákon schválnosti. Tím může být i momentální nedostatek finančních prostředků. Nenechte kvůli takové maličkosti šanci prchnout.

Chyťte příležitost za pačesy

Víte, co je ještě horší, nežli pověstní malí mužíci na zahradě? Promarněná životní šance. Stačí si jen představit situaci, kdy se například na aukci objeví něco, co už jste dlouho hledali. Obraz vašeho oblíbeného malíře, kniha z dob minulých. Možností je celá řada. Tak rádi byste si tu věc koupili a ono není momentálně za co. Je vám jasné, že výhledově se finance objeví, ale nikdo na vás rozhodně nebude tak dlouho čekat.

  • Můžete udělat ten zoufalý čin, že si půjdete půjčit k některému movitějšímu příbuznému nebo dokonce příteli.
  • Víte, jak to v největší pravděpodobností dopadne?
  • Rodinné vztahy vezmou za své a přátelství skončí.
  • Je to divné, ale většinou to tak dopadá.
  • Do blízkých vztahů totiž peníze nepatří.

Další možností je půjčka v bance. Jenže tam trvá všechno tak neskutečně dlouho, že ani nemá smysl vydat se na cestu. Jak získat peníze hned? V tomto případě je jediným řešením nebankovní hypotéka. Tento finanční produkt, který poskytují nebankovní instituce má hned několik výhod.

  • S poskytnutím finančních prostředků se spěchá, ale nikoliv se splátkami.
  • Ty se mohou v některých případech rozložit až na několik desítek let.
  • Překážkou nejsou ani finanční závazky, které máte z předešlého období.

Nemá asi smysl hledat, co by mohlo být překážkou. Zřejmě bychom nic nenašli. Pokud jste majitelem nemovitosti, která se nachází na území naší republiky, pak je pro vás cesta k nebankovní hypotéce otevřená. Nevlastníte ani byt, rodinný dům, chatu nebo pozemek? Tak teď je právě ta chvíle, kdy můžete příbuzné nebo přítele navštívit. Stane se vaším spolužadatelem. Je to pouze formální akt a rozhodně se tím žádné vztahy nenaruší. Splácet přeci budete vy a nikdo jiný s tím nebude mít nic společného.

 

Nepromarněte tedy svou šanci, ať si ještě roky nevyčítáte, že jste pro svůj sen nic neudělali.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.