30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Chcete ušetřit při nákupu dekorací i oblečení? Vyzkoušejte Wish


V současné době existuje spousta internetových obchodů, kde si lze objednávat různorodé zboží. V posledních několika letech získávají na oblíbenosti zejména zahraniční internetové obchody a portály s extrémně levným zbožím, jako je například Wish. Sehnat můžete opravdu za pár korun oblečení, dekorace do bytu, textilní výrobky, bižuterii, ba dokonce i materiál pro svůj byznys. Stačí se jen podívat do pestrého produktového portfolia.

Wish však není klasický internetový obchod, ale sdružuje nespočet obchodů a prodejců. Protože se jedná o zahraniční prodejce, musíte počítat s tím, že doba doručení je delší. Zatímco někdy vám je zboží doručeno do týdne, jindy do měsíce. Rozhodně vás potěší, že obchod Wish je i v českém jazyce.

Nainstalujte si aplikaci a nakupujte

Samozřejmě vybírat můžete produkty i přes počítač, ovšem mnohem pohodlnější je nainstalovat si přímo aplikaci do svého smartphonu. Protože je i samotný e-shop Wish v češtině, takže není nutná znalost anglického jazyka. V první řadě se musíte zaregistrovat. Potom už se pusťte do nakupování. U každého inzerátu máte k dispozici i fotky, popis a hodnocení jak samotného zboží, tak i prodejce. Vyplatí se číst si recenze na jednotlivé obchodníky. Přestože nakupování na Wish je bezpečné, i tam se najdou někteří nespolehliví, kteří se snaží vydělat na úkor spokojenosti zákazníků.

Jaké další prodejní portály existují?

Dále za velice atraktivní ceny nakoupíte na Aliexpressu. Stejně jako na Wish, tak i vyhledávání na Aliexpressu je v českém jazyce. Velice často si odtud objednávají nevěsty třeba svatební šaty, dekorace, klidně i šaty pro družičky. Opět je důležité dívat se na hodnocení a recenze. U některých produktů máte navíc k dispozici od kupujících reálné fotografie.

V podstatě nezáleží na tom, jestli využijete Wish, nebo Aliexpress, s cenami budete nadmíru spokojeni. Tak neváhejte a pusťte se do nakupování.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.