30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Daně

Daňoví a účetní poradci? Víme, kde je hledat!

Nevyznáte se v daňových zákonech? Ani nemusíte! Poradí vám profesionální daňoví a účetní poradci!

Profesionální daňoví a účetní poradci vám v podstatě mohou zachránit krk. V oblasti daní tedy určitě. Daňové zákony totiž nejsou pro každého z nás zrovna přehledné. Se špatné vedeným účetnictvím nejenže můžete prodělat, ale také se přímo ocitnout na hraně zákona. Uvědomte si, že tresty za daňové úniky rozhodně nebývají nízké.

Umíte si správně spočítat daně?

A správně vyplnit daňové přiznání? Se všemi možnými odečty, na něž máte právo? Nestyďte se přiznat, že nikoliv. Firemní daňová problematika je však obšírnější. V případě plánovaných transakcí by firmy měly myslet i na případné dopady v oblasti daní. Ty totiž mohou být velmi významné. Bezproblémové však nebývá ani povinné podávání kontrolního hlášení stejně jako řešení jakéhokoliv jiného daňového problému. Profesionální daňoví a účetní poradci vše zmíněné zvládají na výbornou. Poradí s daněmi přímými i nepřímými daněmi. A zastoupí vás i na finančním úřadě, na který většina z nás chodí s opravdu velkým sebezapřením. Zkrátka udělají vše pro to, abyste daně a daňovou problematiku mohli naprosto pustit z hlavy. A věnovat se třeba rozmachu vaší firmy.

Jak je na tom vaše účetnictví?

Základem je správně vedené účetnictví. Jeho vedení profesionálům svěřte v každém případě. Ti vám totiž ve firmě nastaví kompletní účetní procesy, tedy rozklíčují náklady a příjmy. A ve výsledku zřejmě najdou úspory tam, kde byste s nimi nejméně počítali. Především však budou zárukou, že veškeré firemní transakce budou zúčtovány bez chyb. Ty vás totiž mohou přijít opravdu draho.

Kompletní firemní poradenství

Připadá vám, že se vaše firma pohybuje ode zdi ke zdi? Zkrátka, že nevede správným směrem? V tom případě ji nasměrujte tam, kam směřovat má. Pomůže vám i správně zvolené firemní poradenství. Daňoví poradci ve vaší firmě nastaví veškeré nezbytné procesy a účetní postupy, jejichž cílem bude jediné – firemní prosperita, po níž toužíte.

O společnosti EKP

Tým certifikovaných účetních a daňových poradců na vás čeká například v dynamické poradenské společnosti EK Partners, s.r.o. Úspěšná mladá firma se třiceti zaměstnanci, člen Komory daňových poradců, jež na trhu působí již patnáctým rokem, a jejímiž zákazníky jsou z osmdesáti procent české a zbylých dvaceti procent zahraniční firmy, cílí především na firmy z Prahy, Brna, Jihlavy (a okolí), Svitav, v kraji Pardubickém a na Vysočině. Včetně těch začínajících, tzv. startupů, které se v daních a účetnictví ztrácejí nejvíce. A těm jsou v EKP připraveni pomoci. A nejenom těm. Tak neváhejte a dostaňte svou firmu tam, kde byste ji chtěli mít. Na špici!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.