30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Nezařazené

7 důvodů proč si obléct overal

Objevují se na červených kobercích, v oděvních katalozích i na fotkách módních ikon. Řeč je o dámských overalech, které nemizí ze seznamu trendů. Přesto se jich mnohé ženy bojí a zásadně je odmítají. Proč by měly dát overalům šanci?

 

1) Pro všechny typy postav

Asi největší obavou, která ženy svádí od toho vzít si na sebe overal, je představa, že toto jednodílné oblečení patří jen na štíhlá vytáhlá těla. Není tomu tak. Overaly můžou naopak pomoci některé nedostatky zamaskovat. Například tmavé nohavice zeštíhlí, zvonový tvar zase nohy prodlouží. Zajímavě řešený vršek doplněný krajkou nebo volánkem odvede pozornost od problémového zadečku a pásek nebo mašle lehce zamaskují bříško.

 Náš tip: Nejste si jistá, jaký je váš tip postavy? Style coach vám poradí nejen s výběrem střihů, ale i barev tak, aby vám to slušelo.

2) Jsou praktické

Každá žena na prstech obou rukou nespočítá, kolikrát už stála před skříní a přemýšlela, jaký top si vzít k té či oné sukni nebo čím ozvláštnit džíny. Overal tohle všechno vyřešil za nás. Stačí si obléknout jeden kus a vyrazit. Všechno je už sladěné, design vyšperkovaný, úspěch zaručený. Overaly jsou na tom tedy podobně jako šaty, ale na rozdíl od nich nemusíme řešit sukně zvedající se ve větru.

 

3) Prostě letní lásky

Overaly jsou nádherně vzdušné a volné, takže se nejlépe hodí do horkých dní. Na léto si je prostě zamilujete. Z materiálu se na letní měsíce nejlépe hodí len nebo bambus.

 

4) Jsou pohodlné

Přesně tak, i když se na první pohled nezdají. Nikde nás netlačí švy a nezařezávají se. Jednoduše na našem těle sedí jako motýl na květině.

 

5) Jsou univerzální

Overal si s klidem můžeme obléct na večírek nebo nějakou slavnostní událost. Tmavé typy s dlouhými nohavicemi jsou ohromně elegantní a velmi svůdné. Stačí je doplnit botami na podpatku a malou kabelkou a máme hotovo. Stejně tak můžeme overal obléknout do města nebo na piknik. Zvolíme například hravý střih s krátkými nohavicemi a květinovými vzory. Najdeme zkrátka overal pro jakoukoli příležitost a často nám stačí jen vyměnit doplňky. Volný overal z příjemného materiálu je perfektní volbou i na domácí poflakování.

 

6) Hodí se i do zimy

Některé ženy se nedokázaly smířit s tím, že by své jednodílné miláčky po zimě odložily, a tak návrháři přišly s nápady, jak je unosit i v zimě. Pod overal si jednoduše oblékneme černý rolák nebo svetr, na to hodíme kabát nebo bundu a pod nohavice natáhneme termo punčochy. Vyrábějí se také overaly z teplých materiálů, které neprofouknou, a užijeme je proto v chladnějším počasí.

 

7) Existuje tisícero různých modelů

Overaly jsou tak populární u módních návrhářů, že najdeme v katalozích s oblečením nepřeberné množství typů. Overaly můžou mít dlouhé úzké nebo široké nohavice, krátké nohavice, dlouhé rukávy nebo jen ramínka. I barevné a vzorové variace jsou bohaté. Na léto se výborně hodí veselé vzory a barvy, do společnosti padne tmavý jednobarevný overal, na rande zase růžový nebo bílý. Nádherně bude žena vypadat i v khaki barvě nebo námořnické modré.

 

A co vy? Máte už doma nějaký overal, nebo ještě váháte?

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.