30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Srovnání půjček

Kdo z nás by si nepřál mít tu nejvýhodnější půjčku, když už ji potřebujeme a nemůžeme se bez ní obejít. Pokud to jde, je jasné, že si raději půjčíme u někoho z rodiny, u kamaráda nebo kolegyně v práci. Ale mnohdy je to pasé, a my musíme oslovit bankovní či nebankovní společnost.

Vybírejte pečlivě a srovnávejte

Nikdy bychom si neměli půjčovat u pofiderní společnosti s nehorázně vysokou úrokovou sazbou. Lichvářské praktiky tady byly, jsou a budou, avšak ty nás mohou přivést na úplné dno téměř ve všech oblastech života. Je mnohem lepší poohlížet se po půjčce u známých společností a půjčky si nechat hezky srovnat. Že nevíte, kde je to možné? Kupříkladu na webových stránkách usetreno.cz, kde je každá půjčka hodnocena samostatně a vy si rychle srovnáte, která ze 17-ti nabízených je pro vás nejvýhodnější.

Důležité je vědět, že bychom se neměli ohlížet jen na výši splátky a úroky. Důležitý je i údaj RPSN neboli roční procentní sazba nákladů, která zahrnuje naprosto vše, co k půjče budeme muset zaplatit. I podmínky předčasného splacení, případné pokuty, odkladu splátek… bychom měli chtít znát, než smlouvu o půjčce podepíšeme.

Podívejme se na srovnání

Je skvělé, že je srovnání půjčky možné kdykoli a odkudkoli. I to, že nám zabere jen pár minut. A co že budete muset vyplnit? Nebojte se žádných dlouhých formulářů. Stačí pár údajů, které určitě znáte.

Půjčka kalkulačka se vás bude ptát, nač peníze potřebujete, kolik si chcete půjčit a jak dlouho si přejete splácet. Neobejdete se ani bez telefonního čísla na vás a e-mailové adresy. Jamile toto vyplníte, kliknete na buton „Ukázat srovnání“. Projdete si jednotlivé produkty, které se vám ihned zobrazí a budete-li mít zájem, dokončíte výběr. To je vše.

Jestliže byste si s čímkoli nevěděli rady, můžete se spojit s odborníky z usetreno.cz na tel. čísle 226 289 029 mezi 9 – 17 hodinou od pondělí do pátku. Stejně tak to jde i e-mailem na mamdotaz@usetreno.cz.

Chcete-li skutečně nejvýhodnější půjčku na trhu, vyberte si ji na webu usetreno.cz. Budete spokojeni, jako spousta jiných zájemců, kteří zde vybírali před vámi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.