30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Co dělat, pokud chcete vydělat peníze doma činností, která vám jde a baví vás?

Jste na mateřské dovolené, v invalidním důchodu, nedaří se vám najít práci a jste nezaměstnaní, nebo podnikáte, ale času navíc vám zbývá více, než byste chtěli? Přitom vám ale chybí peníze a nejraději byste si vždy před termínem, kdy vám chodí dávky, požádali o půjčku před výplatou? Možná máte po večerech hodně času a rádi byste jej využili účelněji, než je sledování televize, četba, nebo brouzdání po internetu. V takovém případě je ideální začít dělat něco, co vás bude bavit a přivyděláte si tím menší, či větší částku k měsíčnímu příjmu, záleží na vašich časových možnostech, šikovnosti, ceně zboží a počtu objednávek.

Co vše se dá doma dělat?

  • Rukodělné práce – tuto možnost využívají zvláště ženy. Jde o šití, vyšívání, háčkování, ale také práce s Fimo hmotou, malování, zdobení keramiky, vyrábění figurek z plsti, pletení košíků a dalších předmětů z pedigu nebo proutí a mnohé jiné.
  • Využijte znalosti ze školy či zaměstnání – doma můžete dělat také účetnictví svým známým nebo podnikatelům z blízkého okolí. Sehnat klientelu není těžké, stačí, když si zadáte inzerát na co nejvíce míst v inzerci na internetu, bezplatné inzerci v místním tisku atd. Je ale důležité, abyste si hlídali, jakou částku si můžete max. vydělat, abyste nemuseli částku danit a pokud nepoužíváte IČO také zájemce informovat, že nejste schopni vystavit fakturu.
  • Psaní textů, článků, překlady, popisky pro e-shopy, popisky her – na internetových stránkách se nachází poměrně dost možností, jak si přivydělat, pokud jste pro vás čeština zábavná. Měli jste dobré známky za sloh, ovládáte nějaký světový jazyk písemnou formou na úrovni, že byste zvládli přeložit běžný článek, příp. máte nějakou specializaci? Anebo se pohybujete na poli e-shopů, máte vysledováno, jaké popisky jsou časté, jaké jsou líbivé, zajímavé, chytnou vás? V těchto případech byste mohli odpovědět na nějaký inzerát, příp. si podat svůj a zkusit se psaní článků, překladům nebo popiskům věnovat více. Také můžete pár článků napsat a následně je nabídnout na trhu textů, který na webu také najdete.
  • Hlídání dětí, venčení pejsků – ať už máte pravidelný režim, nebo můžete po večerech, v noci, vaše pomoc by se mohla hodit rodinám s malými dětmi, kdy si rodiče chtějí zajít za kulturou, na večeři, do wellness, nebo si udělat romantický večer, či mají pracovní povinnosti. Vyhledávanější zvláště ve městech je také služba venčení čtyřnohých mazlíčků. Pracujete-li na směny a víte, že tento týden můžete kolem 11. hodiny pejsky venčit, zkuste se tak s majiteli domluvit. Je běžné, že se po týdnech střídají buď kamarádi, nebo si majitel domluví dvě osoby, které se neznají, ale po týdnech se pravidelně střídají.
  • Úklid, žehlení, práce na zahradě – hezky uklidit umí nejen ženy, ale i muži. Doménou mužů může být navíc nejen domácnost, ale i zahrada a okolí domu, čištění okapů, ořezávání stromů pomocí motorové pily atd. Stále častěji pomoc žen a mužů, stejně jako je tomu v zahraničí, využívají i zaneprázdnění podnikatelé nebo zaměstnanci ve vyšších funkcích u nás. Budete-li se pečlivě dívat po tomto druhu přivýdělku, jistě dříve či později narazíte na nabídku, kdy po vás upracovaná majitelka či majitel nemovitosti s radostí „sáhne“ a využije vaši pomoc.Neváhejte a opřete se do vydělávání peněz, i když jste doma. Pokud vás bude práce i bavit, bude to pro vás příjemný relax a příjemně získaná finanční odměna.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.