30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Podnikání

Potřebujete hostesky na firemní akci?

Stojíte před organizací firemní akce a nevíte, kde sehnat kvalitní hostesky? Pokud hledáte spolehlivé a profesionální hostesky, které perfektně zvládnou reprezentaci vaší firmy, obraťte se na nás – agenturu JESS PRODUCTION.

Večírky, koncerty, veletrhy, konference, promo akce…

Naše hostesingová agentura se specializuje na zajištění hostesek na firemní akce, jako jsou například večírkykonferenceveletrhy, či jiné podobné události. Nabízíme vám kompletní servis v oblasti hostesek, promotérů a barmanů, a to v celé Praze a okolí.

Náš tým je složen z profesionálů, kteří mají nejen několikaleté zkušenosti s personálními službami, ale také s produkcí. Garantujeme vám, že zprostředkujeme pouze kvalitní, proškolený a reprezentativní personál se zkušenostmi, kteří vám pomohou vytvořit příjemnou a profesionální atmosféru na vaší akci.

Naše hostesky jsou velmi flexibilní a dokážou se přizpůsobit vašim požadavkům. Jsou nejen krásné, mají také příjemné vystupování a ovládají minimálně jeden světový jazyk. Nechte si i vy zpříjemnit a ozvláštnit akci prostřednictvím našich služeb.

Jsme tým profesionálů

Proč si vybrat právě nás? Jsme tým profesionálů s mnohaletými zkušenostmi v oblasti hostesingových služeb, které jsou založeny na spolehlivosti, profesionálním a individuálním přístupu. Naším cílem je nabízet kvalitní personální služby, které zajistí spokojenost zákazníků a povedou k vybudování dlouhodobé spolupráce. Každý zákazník má u nás jistotu individuálního přístupu, zkušeností našich manažerů a zajištění hladkého průběhu akce prostřednictvím koordinátorů.

Pokud hledáte hostesky na akce po celé Praze, obraťte se na nás. Nabízíme vám výhodné ceny i flexibilní řešení na míru vaší události. Pro více informací běžte na www.jessproduction.cz.

JESS Production s.r.o.
Milešovská 1312/6
130 00 Praha 3

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.