30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčka na auto

nove-autoByli jsme početná rodina a naše stará škodovka už nám dávno přestala stačit. Ale na koupi nového auta nám peníze scházely a tak se stále čekalo až někdy budou. Jenže osud se už asi na to naše staré auto nemohl dívat a tak jednoho dne když jsme se všichni tísnili na cestě do práce táta dostal smyk a my narazili do stromu. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale auťák byl na šrot.

Nezbylo nám nic jiného než koupit nové. Díky pojistce se nám nějaké peníze vrátily  a ty jsme použili jako základ. Samozřejmě bylo nevyhnutelné si vzít půjčku. Jen díky půjčce jsme si mohli dovolit koupit auto, kam jsme se konečně všichni pohodlně vešli.

S půjčkou nebyl skoro žádný problém. Jeden den jsme o ní zažádali a za týden jsme měli peníze na účtu. Táta neváhal a šel hned peníze získané půjčkou využít neboť dojíždění autobusem jsme měli všichni dost.  Koupil krásné nové auto, bylo původně trochu dražší, ale sjednal slevu a tak nám koupi půjčka stoprocentně pokryla.

To bylo radosti, půjčka nám umožnila to, k čemu jsme se marně roky odhodlávali. Ten rok jsme sice jeli místo k moři jenom k Máchovu jezeru, ale zato novým krásným autem. Půjčku jsme již dávno splatili, ale autíčko nám slouží doteď.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.