30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčky bez ručitele

Chcete nebo dokonce potřebujete rychlou půjčku peněz a nechcete čekat, až banka Vaši žádost schválí? Jste v bankovním registru dlužníků nebo zrovna procházíte exekučním řízením? Nechcete bance vysvětlovat a dokládat, proč potřebujete půjčit peníze a na co tedy peníze utratíte? Na to slouží půjčka bez ručitele. To znamená, že Vaše půjčka je neúčelová. Neuvádíte žádné bližší informace o sobě, svém zaměstnání ani svém osobním životě. Pouze zadáte výši požadované půjčky a čekáte pár dní na odpověď a na odeslání peněz na Váš účet.

Půjčky bez ručitele se v současnosti stávají stále více oblíbené. Fenomén dnešního světa je žít si jako král i s mnoha půjčkami. Lidé si dnes půjčují opravdu na vše. Na dárky pro své děti, na dovolenou a podobně. Pokud potřebují peníze hned, tento typ půjčky je téměř nejlepším řešením. Většinou půjčky bez ručitele nabízejí nebankovní instituty a většinou jsou tyto půjčky bez ručitele vyřizovány online. To znamená, že vyplníte nějaký formulář na dané internetové stránce a pouze čekáte na schválení Vaší žádosti. Částka, kterou obdržíte na Váš účet, se může pohybovat v několika stovkách tisíc korun.

Další výhodou půjčky bez ručitele jsou nulové sankce. To znamená, že pokud se rozhodnete tuto službu využít a budete chtít splatit Váš úvěr dříve, než je smluvené, neplatíte žádné sankční poplatky. Pouze Vás dluh splatíte a je to vyřešeno. Právě proto využívají lidé těchto půjček v případě nečekaných výdajů, jako jsou bouračka auta tehdy, kdy ještě nemáte výplatu na svém účtu. Můžete tak opravdu auta zaplatit a půjčku do několika týdnů splatit a už se tím více nezabývat.

A za jak dlouho jinak musíte dluh institutu splatit? To je různé. Každý institut, každý investor je jiný a podmínky jsou také odlišné. Někteří požadují dobu 12-60 měsíců, jiní poskytují dobu splatnosti delší pro větší komfort zákazníka.

Půjčka bez ručitele je stále oblíbenější. Je velice podobná SMS půjčkám, online půjčkám nebo půjčkám do 24 hodin. Rychle, jednoduše a hlavně komfortně.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.