30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčka na směnku

By: jo.sau

Půjčka na směnku, je vhodná pro každého, kdo si nechce půjčovat od banky, ale ani od nebankovního sektoru a preferuje při půjčování dané částky, osobní setkání. Pokud potřebujete půjčit peníze na nečekané výdaje, které k vám přišli, tak je pro vás půjčka na směnku skvělým řešením. Taková to půjčka je vhodná, především pokud chcete půjčit takové obnosy, které jste později schopni splatit najednou.

Jaký je rozdíl půjčky na směnku od ostatních půjček?

Rozdíl je takový, že ostatní půjčky se splácejí, kdežto půjčka na směnku se splatí až tehdy, kdy si domluvíte termín splatnosti, který může být buď na 3 roky, ale také až na 20 let. Pro vás to znamená tedy jedno, že pokud si půjčíte peníze na směnku, tak je zaplatíte v tom termínu, kdy vám vaše půjčka končí a zaplatíte celou dlužnou částku najednou.

Někdo v takovém způsobu splacení vidí obrovskou výhodu. Pokud například víte, že máte někde uložené peníze, které můžete vybrat až za nějakou dobu a můžete z nich směnku zaplatit, tak je pro vás skvělé řešení, půjčit si právě na směnku. Nebo například můžete vědět, že vám v určitém datu bude něco proplaceno, z čeho pak směnku budete moci zaplatit a tak i tehdy si klidně můžete půjčit peníze na směnku.

Takovýto druh půjček je vhodný právě tehdy, nechce-li se vám cokoliv splácet po splátkách, ale jste schopni dluh splatit v jednu chvíli najednou. Další výhodou je osobní jednání, ke kterému pokaždé musí nutně dojít.

Jak vysokou půjčku na směnku lze získat?

Chcete-li půjčku na směnku, pak minimální půjčená částka činí zhruba 30 000 Kč a maximální částka potom 100 000 Kč. Podmínky půjčování jsou různé, velmi záleží na tom, jak velkou půjčku chcete. Nejdůležitější, abychom se vůbec o půjčce mohli začít bavit je, abyste byli starší 18-ti let a občanem České republiky. Další kriteria se dozvíte při osobním setkání.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.