30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Zástavy, znáte je?

By: pnwra

Pro koho jsou vhodné půjčky a zástavy? Tak třeba pro toho, kdo začíná podnikat. Pokud nemáte čím prokázat příjem, jen těžko si budete moci u banky půjčit peníze. Proto je vhodné v takovýchto případech volit půjčky, které jsou nebankovní a kde ručíte zástavou jakékoliv nemovitosti vlastní, či cizí, nebo máte možnost ručit něčím jiným. Záleží na podmínkách dané instituce, každá totiž nabízí samozřejmě trochu jiné podmínky. Dalším, komu pomůže půjčka se zástavou je ten, kdo je veden v registru neplatičů, nebo je na něj uvalena například exekuce.

Potřebujete se z exekuce vykoupit?

Pak si půjčete peníze od instituce, které něco zastavíte. Máte ihned možnost vyplatit se z exekuce a splácet splátky po menších částkách. Banka vám takovýto úvěr neposkytne v žádném případě. Nebankovní instituce však ano. Ručit můžete také nemovitostí, které nejste vlastníkem, nebo jde o nemovitost, na kterou se splácí hypotéka. Většinou nemusíte platit za odhad dané nemovitosti a to proto, že instituce mají vlastní odhadní tým, který vše zpracuje a zjistí, jak velkou částku za nemovitost byste mohli dostat.

Pokud se bojíte toho, že byste o svou nemovitost mohli přijít, tak se bojíte zbytečně. Pokud si totiž vezmete půjčku v bance, tak i zde riskujete při neplacení, že přijdete o majetek. Zde je to stejné, proto neriskujete o nic víc, než když si peníze půjčíte v bance. Většina institucí vám půjčí podle individuální domluvy. Abyste nic neriskovali, tak se poraďte s právníkem a před podpisem smlouvy ji pročtěte společně, aby se nestalo něco, čeho byste později mohli litovat. Některé instituce půjčují na dobu až 30 let, což znamená, že si tímto způsobem může vzít i hypotéku a to bez jakéhokoliv prokazování příjmů a nahlížení do registru. Snad nikde nemusíte uvádět ani to, na co peníze půjčit potřebujete.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.