30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Daně

3 tipy, jak si vybrat firmu na účetnictví

Vzhledem k tomu, že prakticky každý rok probíhají drobné či větší změny v daňových zákonech, je pro vás jako podnikatele možná dost těžké se orientovat v tom, jak vlastně vést firemní účetnictví. Proto je vhodné si na tuto činnost vybrat externí firmu. V dnešním článku se dozvíte několik tipů, které vám mohou při výběru pomoci.

1. Záleží na tom, jak velkou firmu máte

Pokud patříte mezi živnostníky, případně máte jen malou firmu s několika zaměstnanci, vyplatí se zvolit firmu, která nabízí spíše individuální služby v oblasti účetnictví. Vyjdou vás totiž levněji. Navíc ani nepotřebujete komplexní balíčky, které zahrnují třeba i audity a další činnosti. Stačí jednoduché účetnictví.

Účetnictví

2. Snažte se hledat bonusy

Nejedna účetní firma v Praze i dalších městech České republiky láká potencionální klienty na různé bonusy a nadstandardní služby, za které nemusíte platit. Klasickým příkladem je třeba odborné poradenství. Zejména menším firmám a živnostníkům jej mohou některé účetní firmy nabízet zcela zdarma.

3. Najděte si spolehlivou firmu

Účetní firmu, na kterou se budete moci spolehnout, poznáte mimo jiné podle toho, kolik má za sebou zkušeností. Ideální je, pokud je vám schopna dodat nějaké reference od firem, jimž už účetnictví či třeba audit prováděla. Tyto informace se dnes běžně dají sehnat i prostřednictvím internetu.
Pro klasické účetnictví, audity či třeba zpracování mezd v Praze a okolí si můžete sjednat služby společnosti Triarios. Jedná se zkušenou firmu, která v oblasti finančnictví působí již více než 10 let. V jejích řadách působí celkem 10 zkušených odborníků, 3 z nich se přitom specializují na oblast daní. Firma má bohaté reference. Pomáhá malým, středně velkým i velkým firmám, a to nejen v Praze, ale i dalších částech ČR.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.