30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Rychlá půjčka může vyřešit krátkodobé problémy

Každý se může jednou za čas dostat do potíží s penězi, tedy spíše s jejich nedostatkem. Pokud se tak stalo i vám a vy nutně potřebujete určitou finanční hotovost a bohužel ji nemáte k dispozici, můžete svůj problém vyřešit rychlou online půjčkou. Je to jednoduché a rychlé. Řešení máte již na dosah.

Vyřízená během chvilky

Rychlá půjčka je vhodná pro jakékoliv účely a zejména, když potřebujete peníze okamžitě. Na portálu finpucka24.cz si můžete požádat o finanční hotovost od 1000 do 15 000 Kč, která vám bude v případě schválení odeslána během několika minut na bankovní účet. Doba splatnosti je volitelná a je maximálně 35 dní s možností prodloužení. Vždy víte předem, co můžete očekávat i poplatky, které jsou spojené s půjčkou. Na konci doby splatnosti vás tak nepřekvapí žádné nepředpokládané příplatky.

Jak probíhá schválení půjčky?

Schválení půjčky ihned je velmi jednoduché. Stačí se jen zaregistrovat na stránkách společnosti a po obdržení uživatelských údajů se přihlásit do systému a zvolit si velikost půjčky a dobu splatnosti. Údaje pro přihlášení vám přijdou na vaše mobilní číslo a emailovou adresu.

V případě, že nemáte k dispozici internet, nevadí. V takovém případě můžete využít i možnost požádat o peníze pomocí služby zvané SMS půjčka. Abyste tuto možnost mohli využít, musíte být již registrováni v systému.

Výhody půjčky ihned:

  • Půjčka je bez ručitele a bez doložení příjmů
  • Žádost je vyřízena během 60 minut
  • Můžete si půjčit až na dobu 35 dní
  • Termín splatnosti lze prodloužit až o 35 dní
  • Vše vyřídíte online
  • Společnost nepoužívá Rozhodčí doložku
  • Vše je možné uhradit před termínem splatnosti a bez sankcí
  • Můžete si půjčit i prostřednictvím SMS půjčky

FinPůjčka24 patří pod společnost JK Financial s.r.o. a na českém trhu působí již řadu let. Za tu dobu její služby využilo již několik tisíc klientů. Důraz je kladen na kvalitu poskytovaných služeb a na jednoduchost celého procesu. Veškeré služby vám zprostředkují odborní a proškolení zaměstnanci.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.