30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Nezařazené

AQAP: Výuka jazyků pro firmy i jednotlivce

V mnoha zaměstnáních po vás dnes firmy vyžadují znalost alespoň jednoho cizího jazyka. Pokud jste neměli možnost naučit se cizí řeči ve škole, případně umíte jen jazyk, který je vám k ničemu, nezbývá nic jiného, než se i v dospělosti pustit do učení. Rychle a snadno se nejvíce používané jazyky, tedy angličtinu a němčinu, naučíte v jazykové škole AQAP, která nabízí jazykové kurzy v Plzni.

Intenzivní kurzy s důrazem na mluvené slovo

AQAP jazykové kurzy Plzeň jsou ideální pro jednotlivce i firmy. Probíhají vždy v malém počtu osob, od 4 do 6 lidí. Díky tomu je výuka intenzivnější nežli v běžných školách. I při malé časové náročnosti se tak angličtinu či němčinu můžete naučit už do 2 let, pokud jste na úplní začátečníci.
Výuka angličtiny v Plzni probíhá moderní metodou, kdy se klade důraz hlavně na konverzaci. Je totiž jasné, že v praktickém životě potřebujete především umět mluvit, psaní a gramatika jsou až na druhém místě.

AQAP pro firmy a jednotlivce

Stačí 90 minut týdně a do 2 let umíte anglicky nebo německy

Kurzy navíc probíhají zábavnou formou, nejde o žádné náročné a nudné biflování, které by vás od výraznějších pokroků spíše odrazovalo. Díky tomu docílíte požadovaných znalostí rychle a bez větších problémů, a to nemusíte být ani nijak jazykově nadanými studenty. Bát se nemusíte ani náročných domácích úkolů, většina studia se soustřeďuje přímo do jednotlivých lekcí. V rámci kurzu probíhá výuka vždy 1x týdně, a to vždy po 90 minutách. Pro firmy je možné zajistit výuku přímo v jejich prostorách.
AQAP působí nejen v Plzni, k dispozici je vám také Jazyková škola Rokycany. Kurzy jsou vhodné pro studenty každého věku. Nezáleží na tom, zda je vám 20 či 50.

Se znalostí cizího jazyka se vám otevřou nové obzory

Do dvou let máte možnost osvojit si angličtinu či němčinu natolik, abyste v budoucnu nebyli nijak limitováni při snaze najít si nové a dobře placené zaměstnání. Zvýšíte tak své šance na uplatnění na pracovním trhu. Práci si ostatně později můžete najít i v cizině, kde se nabyté znalosti vyzkoušíte a dále prohloubíte.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.