30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Co dělat, když vám někdo dluží

Řešíte fakt, že vám někdo dluží peníze a nemá se k tomu, aby vám je vrátil? Neustále se připomínáte, dlužníka uháníte, ale on se nemá k tomu, aby vám dal peníze, které vám dluží? Co dělat, když vám někdo dluží peníze a nevrací je?

Můžete dotyčnému zavařit a dělat peklo, ale otázkou je, zda vám to bude k něčemu dobré. Máte-li prokázáno, že vám dluží vaše peníze, tak se obraťte na policii. Nečekejte ale, že se peněz dočkáte v nejbližší době, budete muset nejspíš čekat na soud.

Je to běh na dlouhou trať a jednoduché to asi nebude. Není to však jediná možnost, kterou máte. Můžete se obrátit na vymahačskou agenturu, která vaši pohledávku vymůže.

Vysoká úspěšnost

Pokud se obrátíte na agenturu, která se zabývá tím, že vymáhá pohledávky, tak se svých peněz dočkáte poměrně rychle, ale bude vás to něco stát. Tyto služby nejsou zadarmo, ovšem úspěšnost je poměrně vysoká. Vyberte si takovou firmu, která nechce platbu předem, ale nechá si od vás zaplatit až tehdy, když peníze vymůže.

Jedině to je pro vás známkou toho, že bude pracovat efektivně a nepůjde jim pouze o to, aby od vás vybrala peníze a dál nic nedělala. Pokud potřebujete jistotu, že vše bude probíhat tak jak má, tak si firmu prověřte na internetu a zjistěte, jak pracovala pro ostatní a jaké s ní mají jiní lidé zkušenosti.

Dostaňte své peníze zpět

Pokud skutečně nechcete nechat dlužníkovi vaše peníze, tak začněte jednat. Nenechte si líbit pohrdání, zapírání se a lhaní vám. Peníze jste půjčovali v dobré víře, a proto nechcete čekat na to, až se dlužník dobře vyspí a začne vám je splácet.

Zapomeňte na to, že si budete nechávat všechno líbit a snažte se zařídit se podle toho, abyste své peníze dostali zpět. Pokud to nejde po dobrém, hledejte jiné řešení a to právě třeba ve firmě, kde se zabývají vymáháním pohledávek.

Firma pracuje většinou velmi rychle a dlužníka nenechá na pokoji, dokud z něj peníze nedostane. Provádí sledovací a detektivní práce, které ji umožní jednat a dostat z dlužníka peníze k vám.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.