30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Hotovostní půjčky

Hotovostní půjčky jsou určeny pro každého, kdo potřebuje rychle získat peníze. A na rozdíl od ostatních nebankovních krátkodobých úvěrů se jedná o produkt, kdy Vám jsou peníze poskytnuty přímo do ruky, klidně u Vás doma.

Hotovostní půjčky mohou spadat jak do bankovního, tak i nebankovního sektoru. Samozřejmě jednotlivé produkty se liší nejen částkou, kterou si lze půjčit, ale také výší úroku a maximální dobou splatnosti. Jedno ovšem mají společné – jsou dodány v hotovosti, přímo do Vaší ruky a tudíž je budete mít k dispozici ihned.

Nebankovní hotovostní půjčky do domu

Jestliže nechcete, aby vám byly půjčené peníze převedeny na účet, případně ani nechcete chodit do kamenné pobočky poskytující hotovostní půjčku, tak máte možnost nechat si peníze přinést přímo do Vašeho bydliště. Samozřejmě ovšem budete muset počítat s tím, že se Vám celková částka, kterou ve finále splatíte navýší, neboť pokud k vám přijde zástupce společnosti od níž si půjčete domů, tak zaplatíte poplatek za bonusovou službu.

Hotovostní půjčky poté nabízejí řadu výhod, díky nimž klienti vyhledávají společnosti, které tento produkt nabízí. Jedná se totiž o okamžité vyřízení a v případě, že bude půjčka schválena, tak peníze budete mít k dispozici ihned. Nebudou totiž převáděny bankovní převodem či posílány složenkou, ale dostanete je přímo na ruku.

A to se vyplatí i z dalšího důvodu, kterým je insolvence. Jestliže se v ní nacházíte, tak jakmile by Vám přišly peníze na účet, insolvenční firmy by si je rozebrali a Vy byste poté platili úroky za něco, co jste ani neměli šanci využít.

Půjčka pro každého a na cokoliv

Nebankovní hotovostní půjčka je určena opravdu pro kohokoliv, kdo splní základní podmínky. V některých případech ani není potřeba dokládat příjmy a stejně tak mají na získání půjčky šanci lidé, kteří se nacházejí v registru dlužníků. Což by v případě žádosti u banky znamenalo jediné – zamítnutá žádost.

Jelikož se také jedná o neúčelovou půjčku, tak peníze z ní můžete využít na cokoliv budete chtít. Je jedno jestli je využijete na pokrytí poplatků, na dovolenou či na finanční zalepení oprav. Poskytovatelům jde v tomto případě pouze o jediné – aby jim byla půjčená částka vrácena, včetně započítaných úroků.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.