30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Nebankovní půjčky bez registru a Solusu

Nebankovní půjčky bez registru a Solusu

Nebankovní půjčky bez registru a Solusu

V moderní době se snad v každé bance propírají registry dlužníků, pokud si požádáte klidně i o sebemenší půjčku. Vyžadují to i některé nebankovní společnosti, které si takto chtějí ověřit bonitu svých potenciálních klientů. Že ve výsledku nemusíte dostat úvěr vůbec nikde, pokud v těchto registrech náhodou figuruje Vaše jméno?

To zdaleka není pravda, existují i společnosti, které na tyto registry vůbec nehledí. Většinou jde o poskytovatele menších úvěrů, se kterými je také spojeno minimum náležitostí a byrokratických komplikací. Nemusíte se tedy bát toho, že se škraloupem v různých registrech dlužníků (kam se de facto lze dostat i kvůli pár stokorunám uhrazeným několik dnů po datu splatnosti) zůstanete úplně na ocet.

O tyto nebankovní půjčky lze zažádat online v jakoukoliv denní i noční hodinu, klidně i o víkendech nebo svátcích. Žádost prostřednictvím internetu lze vyplnit klidně i za minutu, tato forma kontaktu s nebankovní společností ušetří jistě spoustu času. Vše s Vámi pak vyřeší přidělený obchodní zástupce, který probere veškeré náležitosti půjčky, a podepíšete s ním smlouvu s danou společností. Pak už jde běh událostí poměrně snadno – dostanete peníze (v hotovosti nebo na účet) a následně je splatíte včetně úroků (splátky obvykle jednou týdně vybírá právě obchodní zástupce – chcete-li kurýr – dané společnosti). To je v kostce vše.

Jednou ze zajímavých nebankovních půjček bez registru a Solusu je například Relax půjčka. Úvěr je možné sjednat ve výši od pěti set do sto sedmdesáti tisíc korun, bez uvedení účelu a opravdu rychle. Dobu splácení lze rozložit podle vlastní volby až do 84 měsíců, tj. sedmi let. Poskytovatelů takovýchto úvěrů ale samozřejmě existuje více, namátkou lze zmínit třeba společnost Tommy Stachi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.