30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčka Česká spořitelna

Potřebujete si půjčit peníze a vybrali jste si k tomu Českou spořitelnu? Chcete si zařídit nové bydlení, půjčit si na vánoce, na dovolenou, na nové auto, nebo na cokoliv jiného? Česká spořitelna vám půjčí peníze poměrně snadno a rychle. Půjčka od spořitelny přináší celou řadu výhod, zejména pak, pokud jste klientem České spořitelny.

Kolik si zde můžete půjčit? Je to od 20 000 Kč do 600 000 Kč a doba splácení je možná až 7 let. Nemusíte udávat, na co peníze potřebujete. Česká spořitelna půjčuje bez zajištění. Pokud vám chodí mzda na účet spořitelny, pak nebudete muset prokazovat, kolik si měsíčně vyděláte.

Co pro vás bude zdarma

Zdarma získejte 2x ročně odklad na řádnou měsíční splátku a to pokud se dostanete do finančních problémů a nebudete moci splátku uhradit. Měsíční splátku si můžete zdarma nechat zvýšit, nebo snížit a to až o 50%.

Bezplatně můžete odstoupit zdarma od smlouvy do 60. dnů od podpisu. K půjčce získáte veškeré potvrzení a můžete si změnit datum měsíční splátky, to oceníte především tehdy, přestupujete-li do nového zaměstnání, kde je výplatní termín jiný, než který jste měli doposud.

Na online kalkulačce si můžete spočítat výši splátek. Pokud chcete půjčku, zavolejte si zdarma na telefonní číslo 800 207 207, nebo zašlete žádost a my se vám ozveme. Osobně nás také můžete navštívit na pobočce. Půjčku lze také snadno získat online přes SERVIS 24, nebo dokonce i přes bankomat.

Pokud nemáte rádi čekání, až na vás přijde řada, tak se k nám online objednejte na určitou hodinu a v tu se vám také pracovník naší banky bude věnovat. Rádi byste si vaše půjčky sjednotili a platili tak vše najednou s menšími úroky? Pak si u nás můžete nechat udělat konsolidaci a měsíčně tak ušetřit až 1 000 Kč.

Půjčka od České spořitelny je snadná, rychlá a hlavně bezpečná.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.