30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčky do hodiny

Ocitli jste se v tíživé finanční situaci? Přišli Vám nedoplatky za elektřinu a výplata je ještě daleko? Nezoufejte! Právě pro Vás tu máme půjčky do hodiny. Tento typ půjčky vyřídíte online a nemusíte nikam chodit. Výše půjček bývá zpravidla od 500-8.000 Kč Co k tomu budete potřebovat? Platný OP, musí Vám být 18 a mít trvalý příjem ze zaměstnání nebo jiný druh příjmu, který můžete doložit.

Výhody těchto půjček

  1. Vyřízení je velmi snadné. Stačí, když vyplníte online žádost se základními údaji a pak budete spojeni s pracovníkem call-centra. Ten Vám poradí a zodpoví všechny Vaše dotazy během pár minut a dozvíte se, zdali Vám byla půjčka schválena.
  2. Peníze na účtu do 15 minut. Záleží, jakou máte banku, ale ve většině případů jsou peníze na účet zaslány do druhého dne.
  3. Snadná dostupnost – nemusíte chodit do žádné banky nebo jiné pobočky.
  4. Vysoké procento schválení 91 %

Nevýhody těchto půjček

  1. Krátká doba splatnosti. Většinou musíte dluh splatit do 30 dnů ode dne půjčení.
  2. Poplatky za prodloužení splatnosti půjčky.
  3. Vyšší RPSN (Roční procentuální sazba nákladů)
  4. Nesmíte být v registru dlužníku SOLUS.

Na našem trhu je takových půjček velké množství, ovšem musíte si dát velký pozor na podvodníky s příliš vysokým RPSN, aby pak z Vašich původně zapůjčených 2.000 Kč nebylo 20.000 Kč. Vždy je lepší si tyto společnosti ověřit, než se s nimi do něčeho pustíte. Z celé té škály společností bychom Vám mohli doporučit společnost Půjčkomat. Vše vyřídí rychle, jednají s Vámi slušně, na profesionální úrovni a mají dokonce různé slevové akce či promo kódy.

Pokud půjčku schválí, obvykle máte peníze na účtu již druhý den a mají nižší RPSN, než některé jiné nebankovní společnosti. Takže pokud jste se ocitli ve finanční tísni, nebojte se na ně s důvěrou obrátit. Budete spokojeni.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.