30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Potřebuji peníze teď aneb Půjčka ihned

Někdy se stane, že vám výplata nepokryje veškeré náklady anebo potřebujete něco nutně zaplatit, ale nemáte na to hotovost. Často se jedná o nízké částky, které vám chybí v peněžence či na účtu, v takovém případě můžete využít půjčky ihned.

V čem spočívá půjčka ihned?

Jak už název napovídá, tak půjčka ihned znamená, že peníze, které potřebujete, dostanete během chvíle. Záleží na tom, jaký způsob využijete, pokud si hotovost, kterou nutně potřebujete, necháte poslat na účet, tak vám společnost slibuje, že půjčené peníze můžete obdržet dokonce do hodiny. Avšak pokud je potřebujete jako hotovost, tak je to samozřejmě o něco delší.

Jak si mohu takovou rychlou půjčku vyřídit?

Dosáhnout toho, abyste měli hotovost rychle, je poměrně jednoduché. Nejprve si vyberete společnost, kterou byste pro tuto akci chtěli využít. Někteří lidé vybírají podle sympatií, jiní dají na názory druhých a jsou lidé, kterým je to jedno, jen chtějí mít peníze.

Když budete mít vybranou společnost, tak stačí vyplnit částku, kterou potřebujete a počet dní, na jak dlouho si chcete půjčku půjčit.

Poté se budou vaše parametry zpracovávat a během chvíle se vám objeví formulář, do kterého budete muset vypsat základní informace o vlastní osobě. Ve většině případů vám po vyplnění formuláře přijde kontrolní SMS zpráva, kde je kód, který budete muset udat. Jedná se o to ochranu, aby si lidé nemohli půjčovat na někoho jiného.

Následně vám přijde vyrozumění, zda je vaše půjčka schválená či zamítnutá, a v případě, že bude schválená, tak peníze budou přeposlány na váš účet.

Kolik peněz si mohu půjčit?

U různých společností jsou dány různé sumy, které vám jsou poskytnuty. Avšak ve většině případů, pokud se jedná o půjčku ihned, tak můžete vybírat pouze nižší částky. Někteří si takto půjčují jen pět set korun, avšak lze si zapůjčit třeba i pět tisíc korun. A jen zcela výjimečně se objevují společnosti, které takto narychlo poskytnou vyšší částky, jakou je například deset či padesát tisíc.

Na co mám dávat pozor?

Pokud se rozhodnete pro půjčení peněz takto na rychlo, tak byste si měli poctivě přečíst veškeré podmínky, abyste se ujistili, že veškeré podmínky jste schopni splnit, zejména se jedná o výši splátek. Rozhodně pozorně čtěte veškeré informace a dávejte si pozor na text psaný malým písmem, protože takto se již mnoho lidí napálilo a dostalo se do nepříjemných situací. Půjčka ihned sice nabízí v drtivé většině pouze malé částky, avšak i s malé částky může vyrůst pořádný dluh.

Co když nebudu zvládat půjčku ihned splácet?

Dostanete-li do situace, že nebudete mít dostatek financí a měli byste strach, abyste se nedostali do problémů, tak lze i tuto rychlou půjčku prodloužit. Pravdou je, že si to prodloužení zaplatíte, což se odvíjí od výše půjčených peněz. A půjčku lze prodloužit nejpozději v původní den splatnosti půjčky. Bohužel jí nelze oddálit o hodně, protože většinou máte pouze deset dní.

Půjčka ihned je velkou výhodou, když potřebujete nutně peníze, které momentálně nemáte, avšak je to půjčka jako každá jiná, takže si jí musíte hlídat.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.