30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Refinancování půjček

Co to vlastně refinancování půjček znamená? Je to takzvaný převod půjček nebo hypoték z banky X do banky Y.

V dnešní době banky vedou mezi sebou konkurenční boj, aby klienty nalákali na svoji stranu, tím, že slibují skvělé a výhodnější nabídky a podmínky. Tyto sliby jsou však schopni po celou dobu dodržovat.

Ať máte jakýkoli důvod přecházet do jiné banky a nevíte si rady, co s nedoplacenou půjčkou nebo hypotékou, je pro vás refinancování půjček dobré řešení. Váš stávající dluh je možné refinancovat-nechat si ho zaplatit novou bankou, do které byste chtěli přestoupit.

Banka, do které byste rádi přešli a ve které požádáte o převod Vašich půjček z Vaší stávající banky, Vám v této věci ráda vyhoví a vynasnaží se najít společně s Vámi to nejvýhodnější řešení. Vy pak tedy díky tomuto řešení získáváte novou půjčku a nové výhodnější podmínky, tzn:

Nová banka Vám může nabídnout menší a přijatelné měsíční splátky a poplatky a volitelnou dobu splácení.

Důležité

Je dobré ze začátku pečlivě uvážit všechny „pro a proti“, a zjistit si tak všechny důležité informace o bance, do které chcete přejít.

Je důležité dbát na všechny bankovní podmínky a dodržovat tak dohodu, která vznikla mezi bankou a klientem, pro uzavření nejen smlouvy o účtu, ale také i o uzavření smlouvy o žádosti půjčky.

Při porušení bankovních podmínek, (jako např.: pozdní splátka nebo neochota splácet) je klient trestán pokutami, až ve výši několik set korun. V každé bance s Vámi rádi tento problém vyřeší a při každé domluvě, ať osobně nebo telefonicky, vždy nahlásíte jiný termín splatnosti, který musíte dodržet.

Nezapomeňte

1) Nejdříve si zjistěte, která banka by Vám nejlépe vyhovovala a která má ty nejlepší výhody. Možností je mnoho, záleží jen na Vás a na Vašem rozhodnutí.

2) Spočítejte si, kolik peněz refinancováním ušetříte, kolik nyní proděláváte a podle toho se řiďte.

Pro každou banku je zajímavý každý klient, kterého si banka bude hýčkat.

Nabídky bank:

V dnešní době je opravdu velký výběr bank po celé České republice. Většina z nich slibuje velmi zajímavé podmínky ke každé nové půjčce:

  1. Snížením splátek nemusí dojít k prodloužené lhůtě splácení. Klient tak nemusí mít obavy, že jakmile si splátky sníží, bude tak splácet déle, než by obvykle měl.
  2. Pokud je půjček více, refinancuje se každá zvlášť. Všechny výhody a bonusy tak budete mít ke každé jednotlivé půjčce.
  3. Navíc v některé bance můžete ke každé půjčce získat dárek (tablet, mobilní telefon, atd.).
  4. Refinancovat lze i půjčky na cokoliv. Taktéž i půjčky nebankovní.

Z toho všeho plyne, že tato možnost převádění půjček ze staré banky do nové je velice výhodné, oblíbené i populární. Každý, kdo je nespokojen se svou stávající bankou, tohle uvítá, už jen díky všem těm vyhovujícím změnám a hlavně úspoře financí.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.