30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky

Kupte si novou nemovitost s pomocí nejvýhodnější hypotéky na našem trhu

Určitě už jste se setkali s webovými stránkami, kde najdete různé druhy obuvi, šperků, kosmetiky, hraček, doplňků stravy… a vy si na každých můžete vybrat ten nejvhodnější a také nejvýhodnější produkt.

Stejně tak můžete navštívit i internetové stránky nabízející nejlepší hypotéky. Můžete si na nich vybrat financování nákupu nové nemovitosti, ať už jde o pozemek, dům, byt nebo jiný typ. Díky nabídce od mnoha bank a spořitelen si vybere i ten nejnáročnější zájemce.

Mnoho druhů hypoték bez obav a během pár minut

Na internetových stránkách pujcka.co najdete hypoteční úvěr v mnoha podobách. Je skutečně na vás, pro jak vysokou hypotéku se rozhodnete, jak dlouho budete splácet, zda to bude bez zástavy

Zajímá vás, jaké produkty zde najdete? Čeká na vás např. hypotéka Hypoteční banky. Poskytne vám až 10 000 000 Kč, splácet můžete až 480 měsíců s úrokovou sazbou od 2,09%. Vyřízení je samozřejmě online, navíc zdarma a proběhne během pár minut. Čeká na vás přizpůsobení splátek, pevné úrokové sazby a ručit je možné kupovanou nemovitostí. Potěší vás jistě zdarma expresní ocenění bytu. Chcete kupovat dům, byt, stavět, nebo refinancovat hypotéku? Na to vše se hypotéka od Hypoteční banky hodí.

Dalším příkladem můžete být FIO hypotéka. Pokryje až 85% ceny nemovitosti, vedle žadatele o úvěr je možné přizvat 3 spoludlužníky, ročně můžete zdarma mimořádně splatit splátku až 20%. Zajímavá je i úroková sazba od 1,99% a splatnost 60 – 360 měsíců. Čeká na vás vedení běžného i úvěrového účtu zdarma a na výběr máte z pevné a variabilní úrokové sazby. Financujte s ní nemovitost, pozemek, výstavbu nebo dostavbu nemovitosti či refinancujte.

Tyto a další zajímavé hypotéky, půjčky, konsolidace a mnohé jiné najdete na www.pujcka.co. Využijte praktické a úsporný porovnávač hypoték a ušetřete pořádný ranec peněz.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.