30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Vyřiďte si nyní svou půjčku přes mobilní telefon. Stačí zaslat SMS

Může se stát, že budete rychle potřebovat půjčit nižší finanční obnos. Řešit vše přes banku by ale zabralo hodně času. Proto nám v tento moment mohou pomoci sms půjčky. Jsou to rychlé půjčky, které se hodí.

V čem sms půjčky spočívají? Pro jejich získání stačí udělat pouze několik jednoduchých kroků. Nejprve si založíte účet, na který zadáte své údaje, jako jméno, rodné číslo, číslo mobilního telefonu a další.

Dále pak stačí zaplatit registrační poplatek ve výši jedné koruny. Pokud máte vlastní účet u některých z těchto bank: Česká spořitelna, Fio banka, GE Money Bank, nebo Komerční banka, bude vám připsán ještě ten stejný den. U výše zmíněných účtů sms půjčky mají vedené vlastní účty, proto bude transakce rychlejší.

Kolik si vlastně přes tyto sms půjčky můžete půjčit? Jedná se o částky od 100 Kč do 6 000 Kč. Pokud částka překročí více než 4 999 Kč, budeme potřebovat podepsat speciální rámcovou smlouvu o úvěru. Obecně ale pro udělení sms půjčky není třeba žádného ručitele, ani záruky. Čerpat můžete pouze jednu sms půjčku zároveň. Zpoplatnění sms zprávy při žádání o půjčku se vždy odvíjí od vašeho vlastního tarifu.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.