30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Zažádejte si o finanční půjčku rychle a přes SMS

Potřebovali byste si půjčit peníze a mít žádost rychle zpracovanou? Zkuste SMS půjčky. Žádáte-li si o tyto rychlé půjčky poprvé, je vždy potřeba zadat několik svých osobních údajů. Standardně jméno, rodné číslo, číslo mobilního telefonu. Zároveň také nesmíte být v prodlení se svými úvěry, v takovém případě bychom vám sms půjčky nemohli poskytnout.

Registrační poplatek je 1 Kč, který platíte pouze jedenkrát a to hned po dokončení registrace. Slouží spíše jako informační k tomu, abychom věděli, že je zapsaný účet skutečně váš.

Výše půjčky činí od 100 Kč až po 6 000 Kč, ale v případě, že je půjčka vyšší, než 4 999 Kč, je potřeba podepsat navíc rámcovou smlouvu o úvěru. Rozhodnutí o udělení rychlé sms půjčky máte standardně do deseti minut, pokud o ni zažádáte v pracovní době. Žádosti jsou přijímány dvacet čtyři hodin denně a vyhodnocovány pak od devíti do šesti hodin večer.

Pokud se rozhodnete pro úvěr, není potřeba žádného ručitele. Zároveň ale můžete čerpat pouze jeden úvěr sms půjčky současně. Je potřeba do stanoveného data úvěr splatit na uvedený bankovní účet, kam připíšete navíc jen jednorázový variabilní symbol. Ten najdete uvedený ve svém profilu na účtu rychlých sms půjček.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.