30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Jak vydělávat na bitcoinech?

Bitcoinů přibývá, každých 10 minut jich vznikne 12,5, jejich hodnota stabilně roste, burz, kde se dají směnit, je čím dál více, a dokonce se s nimi dá platit v některých obchodech. Mnozí odborníci předpovídají, že příchod kryptoměn znamená podobnou revoluci jako vznik Internetu.

S bitcoiny je to vlastně stejné jako s tím Internetem. Spousta běžných lidí stále neví, o co jde, ale úzký okruh odborníků je běžně používá a vydělává na nich. Nemusíte však být zrovna profesionálové v oblasti technologií, abyste mohli obchodovat s kryptoměnou. Jestli chcete být letos bohatší, není důvod to nezkusit.

Musíte začít od začátku

Ani bitcoiny nefungují tak, že by z vás bez práce a znalostí udělaly milionáře. Nejdříve musíte pochopit, kde se vůbec berou a jak fungují, což je na celé problematice asi nejtěžší – jak si představíte měnu, která vlastně fyzicky neexistuje?

Abyste mohli bitcoin používat jako zdroj příjmů, investici nebo platební metodu, je potřeba orientovat se i v rizicích, která se k němu vážou. Všechno má své plusy a mínusy. Bitcoin má v současné době více pozitiv, do budoucna to s ním vypadá opravdu slibně. Jeho vývoj se dá docela hezky předpovídat, protože je absolutně decentralizován. Nikdo ho nemůže ovlivnit, padělat, vlády nemají moc nad peněžními toky a nemohou způsobit inflaci.

Zkuste kompletní kurz

Pro začínající investory, kteří chápou, jaký má bitcoin potenciál, ale vlastně o něm moc neví, je určený kurz Karla Fillnera na VímVíc.cz. Seznámí vás s úplnými základy, jak kryptoměny fungují, naučíte se pracovat se svou virtuální peněženkou, dostanete se na bitcoinovou burzu a naučíte se měnu používat jako investiční nástroj.

Kurz najdete pod názvem Jak na Bitcoin – krok za krokem. Chcete-li se podívat, zda by pro vás byl přínosný, pusťte si jednu lekci na zkoušku. Karel Fillner však patří k uznávaným odborníkům a někoho, kdo by vám kryptoměnu a obchodování s ní vysvětlil lépe, budete hledat těžko.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.