30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Exekutorský úřad nabídne účinnou pomoc dlužníkům i věřitelům

 

 

 

 

Peníze jsou u většiny z nás až na prvním místě. S tím samozřejmě souvisí i situace, kdy člověku chybí, anebo naopak přebývají. V prvním případě se dostáváme do finanční tísně, již často řešíme několika půjčkami, které poté nejsme schopni splácet. Druhá varianta je rozhodně veselejší, nicméně mnohdy člověka nutí půjčit někomu jinému. Ten ale hotovost nemusí splácet a nastává opět malér. Jak z obou situací ven? Na to se zaměříme v následujících řádcích. Naším tipem je exekutorský úřad Ostrava, jehož služby si představíme.

Jak na dlužníky?

Poměrně jednoduše. Stačí se na exekutorský úřad obrátit co možná nejrychleji. Rozhodně neřeší pouze exekuce ve smyslu zabavování majetku. Jestliže požádáte tyto specialisty o jejich služby, dokážou z dlužníka dostat částku, již si od vás v minulosti půjčil. Metod vymáhání má úřad k dispozici mnohem více než vy samotní a o svalnaté chlapíky řešící problémy ilegálně se stoprocentně nejedná.

Když jste v problémech vy…

Finanční tíseň může bohužel postihnout úplně každého. Dostat se z ní je ovšem často velmi náročné. Snažit se umořit jeden úvěr druhým vede nejčastěji až do dluhové pasti, z níž už vede pouze jedna jediná cesta. Tu představuje vyhlášení osobního bankrotu. Oddlužení není ale až tak jednoduchým procesem a vyžaduje si asistenci profesionálů. Exekutor Ostrava se o vyhlášení osobního bankrotu z pohledu legislativy postará. Stejně tak pomůže i při realizaci dobrovolné exekuce. Ta může mnohdy představovat také efektivní řešení finanční tísně.

Nemějte z exekutorského úřadu strach

Výraz exekuce mnohým lidem nahání obavy. Exekutorského úřadu se ale není nutné bát, protože vám dokáže pomoct. Zmiňovaný exekutorský úřad Ostrava poskytuje široké spektrum svých služeb napříč celou Českou republikou. Obrátit se na něj mohou jak fyzické osoby, tak i živnostníci či velké firmy.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.