30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Vydělávejte krátkodobým pronájmem až o polovinu více!

Krátkodobý pronájem bytu přes portály typu Airbnb zažívá ohromný boom a na vlně se chtějí svézt tisíce Čechů. Zdaleka nejvíce inzerovaných nemovitostí se logicky nachází v Praze, do které ročně zavítá přes 7 milionů turistů. Pokud se do řad pronajímatelů chcete přidat i vy, máme pro vás dobrou zprávu: spoustu drahocenného času a práce vám ušetří odborníci z Let Me Inn. Firma se úzce specializuje na správu krátkodobého pronájmu a nabízí vše pod jednou střechou.

V čem je háček?

Krátkodobý pronájem bytu vynáší mnohem více než pronájem dlouhodobý, ale nezkušený majitel nemovitosti si nedokáže představit, jak je tento způsob přivýdělku pracný. Představa, že si vytvoříte účet na platformě typu Airbnb a hosté se k vám doslova pohrnou, je mírně řečeno naivní. Na trhu krátkodobého pronájmu je momentálně obrovská nabídka a zájemci o ubytování si mají z čeho vybrat.

A když už se vám podaří sehnat nocležníky, čeká vás spousta další práce. Hostům musíte předat klíče, před jejich odchodem byt zkontrolovat a poté uklidit. Čas od času si zahrajete na údržbáře, a tak pořád dokola.

Jak pronajímat za víc a bez práce?

Hrstka pronajímatelů se v aktivitách souvisejících s pronájmem doslova vyžívá. Naprostá většina však nemá tolik času nazbyt a raději se věnuje jiným činnostem. A právě pro ně je jako stvořená správa krátkodobého pronájmu v Praze (či v jiném městě) v režii Let Me Inn.

Experti vaši nemovitost zaregistrují na Airbnb a několika dalších portálech. Postarají se o denní optimalizaci ceny na základě poptávky a zajistí, aby se celkový výnos zvýšil o desítky procent. Zároveň se zhostí veškeré komunikace s hosty, profesionálního úklidu i údržby.

Shrnuto a podtrženo – vaše nemovitost vám bude vydělávat více, aniž byste pro to museli cokoliv udělat. Ceny správy krátkodobého pronájmu najdete na letmeinn.cz.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.