30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Výkup bytů za hotové, nejrychlejší cesta k oddlužení

Také zažíváte nepříjemné chvíle na konci měsíce, když musíte uhradit všechny předepsané platby? Energie jsou tou nejmenší položkou. Vás trápí splátky úvěrů, které jste si před lety sjednali. Bohužel sužují rodinný rozpočet natolik, že musíte situaci rychle vyřešit. Od dluhů vám pomůže výkup bytů za hotové.

Problémy se splácením běžných půjček

Sjednali jste si půjčku na nový nábytek a na zařízení kuchyně. Vše jste dohodli přímo v obchodě a podmínky úvěrové smlouvy se vám zdály být výhodné. Pak jste se pustili do rekonstrukce koupelny. Vyzdít jádro a pořídit nové obklady a sanitu byla položka přesahující sto tisíc korun. Úsporami jste mohli pokrýt jen část, zbytek jste museli hradit půjčenými penězi. A když se vaše rodina rozšířila o dalšího člena? Bylo potřeba koupit rodinné auto. I na to jste si museli půjčit. Výše měsíčních splátek nebyla nijak závratná, dokud jste měli dva příjmy, ze kterých jste hradili běžné výdaje a povinné měsíční platby.

Teď jste ale v situaci, kdy máte k dispozici jen jeden příjem ze zaměstnání. Přitom vaše výdaje obrovským způsobem narostly. Už několik měsíců vám dělá problémy uhradit všechny splátky a poukázat předepsané částky na složenky. Jakmile jste se začali s platbami zpožďovat, upomínky na sebe nenechaly dlouho čekat. A kde je jedna, dvě nebo tři upomínky, tam jsou i vysoké sankce za nesplnění podmínek úvěrové smlouvy. Velmi snadno jste se dostali do situace, kdy z menšího dluhu se stává dluh obrovský. Najednou už nemáte možnost zaplatit všechny smluvní platby. Už i vám hrozí exekuce! Jednejte dříve, než bude vyhlášena veřejná dražba.

Pozor na hrozbu exekuce

Pokud se dostáváte do problémů se splácením spotřebitelských úvěrů nebo i jiných půjček, začněte s věřiteli jednat dříve, než vám budou přicházet upomínky na dlužnou částku. V řadě případů je možné prodloužit termín splatnosti, dohodnout odklad splátek nebo prodloužit celkovou dobu splácení. Velkou pomocí je i refinancování úvěrů, kdy stávající úvěry splatíte okamžitě a nahradíte je úvěrem novým, za výhodnějších podmínek. Takový úvěr vám poskytne i řada nebankovních společností. Zpravidla ručíte nemovitým majetkem a úvěr můžete splácet i několik desítek let. V takovém případě se vám měsíční splátky sníží třeba i na čtvrtinu původní výše.

Jestliže budete brát upomínky na lehkou váhu, může vám hrozit až exekuční výměr. Pokud byste nezaplatili téměř okamžitě dluhy, váš byt půjde do veřejné dražby. Veřejná dražba se řídí odhadní cenou nemovitosti, která bývá velmi často nižší, než je tržní hodnota bytu. Dražby se účastní i velké množství spekulantů, kteří chtějí levně nakoupit. Často čekají i na opakovanou dražbu, aby prodejní cenu stlačili co možná nejníže. Výsledkem je, že přijdete o velkou část majetku. Někdy se může stát i to, že vám výtěžek z dražby nestačí na zaplacení dluhů. Přicházíte o svůj domov, a přitom musíte nadále splácet část původní dlužné částky. Také je třeba zmínit skutečnost, že budete muset zaplatit odměnu exekutorovi a ostatní poplatky.

Výkup bytů za hotové vám pomůže v nesnázích

Kde rychle získat hotovost, abyste nemuseli čelit následkům veřejné dražby? Bohužel obvykle bývá jen jedna cesta. Tou je rychlý prodej bytu a zaplacení dlužných částek. Ale než se dohodnete s realitními kancelářemi, než se kupec rozhodne a než si vyřídí hypoteční úvěr uplynou měsíce, někdy i déle. Vy nemůžete tak dlouho čekat! Je třeba se obrátit na společnost, která váš byt vykoupí okamžitě. Díky tomu, že si můžete vyzvednout následující den zálohu ve výši několika miliónů můžete také rychle začít splácet dluhy. A kde je rychlé splácení, nenarůstají další sankce a poplatky.

Spolehlivá nebankovní společnost je tu pro vás. Snaží se co nejrychleji pomoci ve svízelné a

náročné situaci. Sejde se s vámi specialista, společně prodiskutujete vaši představu a projde s vámi dokumentaci k aktuálním úvěrům. Jakmile se seznámí se všemi detaily, představí vám řešení. A když je zpracované řešení, je jen krůček k tomu, abyste jej realizovali. Krok za krokem se zbavíte všech půjček. Za několik dní už budete osobou, která má všechny závazky vyrovnány. Výkup bytů za hotové pomohl i vám.

Jak pomáhá výkup bytů za hotové:

  • Vykoupí všechny druhy bytu, tedy i družstevní.
  • Poskytnou vám okamžitě zálohu, a to až do výše 3 mil. Kč.
  • Koupě vašeho bytu bude uskutečněna během 48 hodin.
  • Umí si poradit i s nákupem bytů s exekucí nebo s věcným břemenem.

S výkupem bytů za hotové nepromarníte žádnou příležitost

Měli jste štěstí a narazili jste na nabídku prodeje nádherného rodinného domu. Byl předmětem dědictví a bylo třeba rychle vypořádat podíly. Proto se prodával za velmi výhodnou cenu. Takový dům byl vždycky váš sen. Má nádhernou zahradu, je v klidné lokalitě, a přitom blízko do centra města. Ihned jste se rozhodli pro koupi a podepsali rezervační smlouvu. Byli jste přesvědčeni o tom, že obratem prodáte váš stávající byt. Proto jste se neobávali, když vám banka přislíbila hypoteční úvěr v nižší částce. Teď však čekáte několikátý měsíc na prodej. Hrozí vám, že přijdete o nádherný dům, o výhodnou nabídku hypotečního úvěru i o složenou zálohu. Rychle se obraťte na nebankovní společnost, která zajišťuje výkup bytů za hotové. Díky výkupu bytu si můžete dokonce téměř okamžitě vyzvednout hotovost. Nejen že dostojíte svým závazkům, ale především se budete moci velmi rychle přestěhovat. Výkup bytů je možné realizovat i do dvou dní! Už nebudete nervózní z toho, kde získáte chybějící hotovost. Konečně si můžete začít plánovat život a bydlení v novém domě.

Korektní jednání, atraktivní výkupní cena

U služby výkup bytů za hotové se můžete spolehnout na velmi korektní přístup. Zajistí pro vás veškerý právní servis. Pokud budete chtít mohou jednat i s dalšími institucemi místo vás. Získáte tak úplné pohodlí. Dohodnutá kupní cena vám bude vyplacena ihned po dokončení formálních záležitostí, okamžitě si však můžete vyzvednout několikamilionovou zálohu. Výkup bytů je prováděn za ceny, které odpovídají současné situaci na realitním trhu v regionu. Obvykle dostáváte okamžitě vyplaceno 80, 90 nebo i více procent aktuální tržní ceny. Když vezmete v úvahu možnost získání hotovosti za byt okamžitě, jedná se o velmi solidní nabídku, která nemá na dnešním trhu významnou konkurenci.

Jak si dohodnout výkup bytu

Záleží nám na tom, aby měli klienti při jednání o výkupu bytu všechny informace. Prvním krokem je vyplnění kontaktního online formuláře, kde vypíšete některé nezbytné osobní údaje. Záhy vám zavolá poradce. Ten si s vámi upřesní detaily. Bude ho zajímat především to, jestli na bytě je nějaká zástava, plomba, exekuce nebo věcné břemeno. Povídat si s ním budete i o vaší současné situaci. Jakou máte představu o prodejní ceně i zda jste v pozici, kdy musíte rychle uhradit některý z dluhů. Poradce se s vámi dohodne na osobní návštěvě, kde společně projdete smluvní dokumentaci k bytu nebo k vašim úvěrům. Jakmile poradce získá všechny podklady může vám vyhotovit nabídku ceny výkupu vašeho bytu. Po vzájemné dohodě vám vyhotoví potřebnou smluvní dokumentaci a zašle vám ji k prostudování předem. Vy se seznámíte s jejím obsahem a po podpisu smlouvy můžete ihned čerpat zálohu v hotovosti. Pro vaše úplné pohodlí za vás poradce může vyřídit veškeré právní a administrativní kroky. Zvláště vítaná je taková forma asistence v případě, kdy poradce za vás řeší nepříjemné schůzky s exekutorem nebo věřiteli. Velmi brzy nastane den, kdy se ráno probudíte bez jediného dluhu.

Domov nemusíte opouštět

Dostali jste se do velmi nepříjemné a nelehké situace. Podařilo se vám vzít si nepřiměřenou výši úvěrů a nebyli jste schopni dluhy splácet. Jedinou možností, jak se dostat na nový začátek bylo oddlužení a prodej bytu. Vám se to díky výkupu bytů za hotové podařilo. Dnes jste dostali vyrozumění o úhradě poslední dlužné částky. Co dál? Kde si najít rychle nové bydlení? Nemusíte hledat nové bydlení! I teď se o vás postará výkup bytu. Byt už není ve vašem vlastnictví, můžete si jej ale pronajmout. Zítra už nebudete platit obrovské částky jako splátky dluhů. Zítra už budete platit jen obvyklou a dohodnutou výši nájemného. Jak se vám líbí den, kdy jste zjistili, že nemáte žádný finanční závazek? Díky rychlému jednání a výkupu bytu za hotové jste zachránili velkou část majetku, protože nemuselo dojít k veřejné dražbě. Splatili jste všechny úvěry a byt jste si pronajali. Před několika týdny jste si nevěděli rady, dnes se probouzíte ve stejném bytě ale bez dluhů!

Je před vámi nový začátek

Využili jste služby výkupu bytů a díky jejich rychlému a profesionálnímu jednání jste mohli uzavřít jedno velmi nepříjemné období. Dnes stojíte na novém začátku. Díky tomu, že nemáte žádné dluhy, můžete začít tvořit finanční rezervy a úspory. Najednou jste bohatší o jednu bolavou a nepříjemnou zkušenost. Tato zkušenost vám bude průvodcem na příští cestě. Na té cestě, kde budete umět hospodařit se svými penězi a lépe se rozhodovat před uzavřením další úvěrové smlouvy. Brzy si budete moci pořídit nové bydlení. Umíte plánovat, pracovat s rodinným rozpočtem a víte, na co si dát v úvěrových smlouvách pozor.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.