30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky

Získejte půjčku ještě dnes

Přemýšlíte nad hypotékou bez registru, ale nejste si jistí, jestli vám ji schválí? Pokud máte pouze drobné zápisy v registrech, tak vám ji v nebankovních společnostech určitě schválí, a dokonce se nepřipravíte o tolik výhodný úrok.

Získejte půjčku ještě dnes

Jestliže si potřebujete půjčit akutně peníze, zapomeňte na zpomalené banky, ale volte nebankovní společnosti a jejich nebankovní americkou hypotéku. Tento úvěr totiž můžete získat prakticky okamžitě, vše se řeší v rámci hodin. Teď vyplníte online formulář, za chvíli vám zavolá odborník a třeba již zítra můžete podepisovat smlouvu. Pojďme se nyní podívat na to, jak je to s ručením nemovitosti, která je primární podmínkou pro získání úvěru.

Ocenění vaší nemovitosti snadno a rychle

Určitě se vám nechtějí platit další peníze za to, aby někdo ohodnotil vaši nemovitost a určil její orientační cenu. To naštěstí dělat nebudete, není to potřeba. Většinou si totiž nemovitost ocení samotná nebankovní společnost, u které se rozhodnete si půjčit. Stačí, abyste ji pořádně nafotili, a to jak z interiéru, tak samozřejmě i z exteriéru. Odborníci na základě těchto fotografií objekt ocení a sdělí vám, kolik vám budou moci půjčit. Je to rychlé, spolehlivé a zcela dostačující, splní to účel a vám to ušetří hromadu starostí. Navíc budete mít hned jasno, kolik peněz můžete od hypotéky bez registru očekávat.

Nyní se dostáváme k otázce, čím je v dnešní době vůbec možné ručit, jaké nemovitosti lze k těmto účelům použít. První podmínkou je rozhodně to, aby nemovitost, pro kterou se rozhodnete, patřila vám, abyste byli její oficiální majitelé. Jestliže takovou možnost nemáte, pouvažujte nad spoluručitelem. Mohou to být například vaši rodiče nebo partner, zkrátka někdo, komu můžete věřit a kdo může věřit vám.

Ručte domem, bytem či pozemkem

Co se týká charakteru nemovitosti, neexistují nějaká specifika. Ručit můžete prakticky libovolným objektem, lidé nejčastěji volí klasický rodinný dům nebo byt v osobním vlastnictvím. Firmy však nemají problémy ani s byty v družstevním vlastnictví nebo třeba s chatami či chalupami. Běžné je i ručit pozemky. Americkou hypotéku bez dokládání příjmů může získat zkrátka každý, kdo vlastní nějaký objekt nebo kdo má možnost domluvit se se spoluručitelem.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.