30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Nová platforma CoverdealFX

Hledáte vhodný nástroj obchodování? Vyzkoušejte CoverdealFX. Doména je provozovaná kyperským obchodníkem Coverdeal Holdings Limited regulovaným a licencovaným Kyperskou komisí pro cenné papíry a burzu – CySEC pro poskytování investičních služeb. Co vám může nabídnout? Podívejme se na to.

Platforma CoverdealFX vám umožní přístup k CFD na forex, akcie, komodity, indexy, kryptoměny i dluhopisy. Skrze ni probíhá příjem a přenos pokynů spojených s jedním nebo více finančními instrumenty. Pokyny jsou předávány jménem klienta a obchody probíhají na vašem účtu. Minimální velikost transakce se odvíjí od zvoleného instrumentu. K dispozici je úschova a administrace finančních instrumentů, poskytnutí úvěrů, možnost směny cizích měn, investiční výzkum a finanční analýza. CoverdealFX nabízí hned 3 obchodní platformy. Desktopovou platformu MT5, CoverdealFX Web Trader synchronizovaný s MT5 a CoverdealFX iOS a Android Trader synchronizovaný s MT5.

Obchodní platformy

Desktopová platforma nabízí přístup ke všem funkcím MT5. Je použitelná na všechny operační systémy, Windows, Mac i Linux. Přes webovou platformu lze obchodovat bez stažení platformy MT5 na všech webových prohlížečích. Díky mobilní platformě lze sledovat aktiva a obchody odkudkoliv 24 hodin denně přes Android a iOS. Platformy jsou podporovány mnoha místními bankami a výběr je čistě na vás. CoverdealFX přijímá více platebních metod, kreditní a debetní karty Visa, MasterCard či Diners Club, platby bankovním převodem a elektronickou peněženku Neteller a Skrilla. Při vkladu prostředků na své účty se poplatky neúčtují.

Účty Demo i Live

K dispozici jsou dva typy účtů. Pokud s obchodováním začínáte, vyzkoušejte Demo účet a začněte obchodovat s virtuálními prostředky za skutečných tržních podmínek. Pokud už jste připraveni obchodovat s reálnými penězi, založte si Live účet. Po registraci budete mít i přístup ke vzdělávacím nástrojům, tržním analýzám a obchodním nástrojům v rámci obchodní platformy CoverdealFX.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.