30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Ferratum půjčka

Asi každému se už někdy stalo, že díky neočekávaným výdajům musel doslova živořit do další výplaty. Jenže proč se trápit, když existuje řešení v podobě mikro hotovostní půjčky. Samozřejmě za podmínek, že se budete chovat normálně a půjčíte si rozumnou částku, kterou jste schopni zase splácet. Vůbec prvním poskytovatelem, který se objevil na našem trhu krátkodobých půjček, je finská společnost Ferratum.

Malá Ferratum půjčka může představovat až desetitisícové finanční prostředky. Lidé oceňují hlavně jednoduché podmínky sjednání. Jediný limitní faktor je věk. Žadatel musí být starší dvaceti let a mladší než 75 let. Splatnost půjčky je 7 až 45 dní. Pro nové zákazníky čeká první půjčka bez poplatků. Půjčit si můžete zdarma od 500 do 2 000 Kč. Pokud do 15 dní splatíte, můžete si půjčit poté ještě víc.

Půjčky online jsou fenoménem současné doby. Ferratum není rozhodně pozadu a svým klientům nabízí také půjčky přes internet i z mobilu. Veškeré náležitosti lze vyřešit z pohodlí domova. Zda jste s žádostí uspěli, se dozvíte hned. Peníze budete mít na účtu nejpozději do druhého dne. V případě, že zvolíte zaslání peněz složenkou je čas delší než na účet.

Pokud nestíháte splácet? Nemusíte se obávat zbytečně velkých sankcí. Mikro úvěr lze až třikrát prodloužit. Pokaždé o třicet dní. Což je dlouhá doba na zaplacení.

Vyřídit si úvěr v bance bývá zdlouhavý administrativní proces. Kdežto Ferratum zaujímá vstřícný vztah ke svým zákazníkům. Kdo chce půjčku, nemusí dokládat potvrzení o svých příjmech. Zároveň není třeba hledat ručitele. Půjčka je samozřejmě bez ručitele. Nikdo nebude zkoumat, na co budou peníze použity. Jedná se totiž o výhradně bezúčelovou půjčku.

Shrnutím, je to společnost, která je zákazníky prověřená a oblíbená. Pokud vám tedy chybí peníze do výplaty či se vám robila pračka nebo myčka není nic jednoduššího než zabrouzdat po internetu a tuto půjčku si najít a zřídit.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.