30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčka bez doložení příjmu

Půjčka bez doložení příjmu se dá získat i v bance, ale nejdůležitější podmínkou je mít v bance zřízen účet, na který Vám chodí pravidelný měsíční příjem, a tudíž už nepotřebují doložení příjmu jako takového. Pokud si bude chtít zažádat u jiné banky, kde nemáte vedený účet, už se to bez potvrzení příjmu neobejde.

Pokud budete chtít opravdu půjčku bez doložení příjmu, budete se spíš muset obrátit na nebankovní sektory nebo soukromé osoby, které takové úvěry poskytují, ale v návaznosti na to, že budete ručit nějakým movitým majetkem, například autem nebo nemovitým majetkem, což je třeba dům, chata, byt.

Samozřejmě také platí, že pokud budete chtít půjčku bez dokládání příjmu, zaplatíte i víc na úrokách. Je to dané tak, že čím víc informací ten dotyčný věřitel o Vás má, tím jsou úroky menší, a pokud nebude mít doložený příjem, úroky jsou samozřejmě o něco vyšší, než u klasické půjčky.

Jak už jme říkali, takovéto úvěry poskytují hlavně nebankovní sektory a soukromý věřitelé, a i oni jsou v tomto případě obezřetní a musejí to mít opravdu hodně promyšlené, aby o svoje peníze nepřišly, pokud jsou bez doložení příjmu. Nehledě na to nemají si jak prověřit platební morálku klienta a bonitu. Proto většinou požadují ručením majetku při vysokých částkách nebo jinými postupy, aby měli jistotu, že jim přijde aspoň první splátka.

Přesto jsou tyto úvěry mnohem oblíbenější a žádanější, než byly dříve, a na trhu co si budeme povídat, je jich také mnohem více. Ale i tak si musíme při sjednávání takové půjčky dávat velký pozor, od koho si vlastně půjčku bereme, jelikož je na trhu také spousta podvodníků, kteří úvěry nabízejí a chtějí poplatky předem. Lidi jim je rádi zaplatí, protože peníze potřebují, ale ve finále nemají ani poplatek, který zaplatily a ani peníze které, si chtěli půjčit.

Všeobecně se říká, že pokud po Vás soukromý věřitel bude požadovat jakékoli peníze před uzavřením půjčky, máte od toho dát ruce pryč a je to podvodník. Správný investor si peníze za zprostředkování půjčky vezme až po převedení peněz na účet klienta nikdy ne předtím.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.