30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky, Peníze

Revolut recenze představí bankovní účet patřící budoucnosti

Mít bankovní účet, který lze spravovat přes mobilní aplikaci a nepodstupovat zbytečně složité administrativní kolečko v klasické bance? Jistě, Revolut je službou, která skvěle zapadá do koncepce 21. století, nabízí efektivní spojení se světem a vynikající přehled. Všechny výdaje budete mít plně pod kontrolou, žádné starosti, nutnost osobního jednání na pobočkách nebo dlouhé telefonáty. Takové věci totiž patří už minulosti, kromě jiného – karta, která vám přijde poštou, bude mít opravdu elegantní design…

Na první pohled zcela běžná platební karta

Blesková konverze z českých korun na eura nebo opačně, bez poplatků a velmi rychle. Mezinárodní bankovní transakce oběma směry až do hodnoty 12 000 Kč měsíčně zcela bez poplatků již v rámci standardní verze. Poté se budete moci sami rozhodnout, jestli vám postačuje verze, která je zdarma nebo si připlatíte (175 Kč měsíčně) za prémiový účet a dostanete několik zajímavých výhod. Revolut nabízí třeba bezplatné cestovní pojištění, nepřetržitou technickou podporu nebo turbo převody peněz do 24 hodin bez poplatků nebo virtuální jednorázovou kartu. Z bankomatů pak můžete vybírat zdarma až do hodnoty devíti tisíc korun za měsíc, což je dvojnásobná cifra oproti základní variantě. Revolut karta má tedy jistě co nabídnout!

Konverze bez poplatků a se zajímavými kurzy, právě to je na podobném systému snad nejlákavější. Jak se dozvíte z Revolut recenze, můžete mít v případě potřeby veden účet až v 35 různých měnách a také získat fyzickou debetní kartu od Mastercard, jíž lze využít nejen v ČR, ale především pak při dovolené nebo i dlouhodobějších pobytech v zahraničí. Díky perfektně odladěné mobilní aplikaci si můžete vše spravovat podle potřeby, od autorizace účtu po běžné platby v supermarketu nebo převody mezi různými měnami. To vše jednoduše z domova, s možností využití tzv. virtuální karty a jednoduchého spárování s Curve kartou.

 

 

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.