30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Zuno

zunoZUNO je prakticky naprosto netypickou bankovní institucí. ZUNO vzniklo při setkání několika lidí v Raiffeisen Bank International. Ti se dohodli, zda nezřídí bankovní institut, který bude lidem přesně říkat, co požaduje. ZUNO banka nevyužívá bankovní jazyk a říká zákazníkovi přesně to, co jakákoli půjčka a jiná služba obnáší.

ZUNO, pod křídly své mateřské banky, kterou je Raiffeisen Bank, prospívá v mnoha zemích Evropy. Nyní se její služby dostaly až do střední a východní Evropy. A v čem je vůbec ZUNO jiné? Dá se řic, že je otevřenější a více přímé. ZUNO je navíc model online banky. Nenutí Vás tedy v případě, že něco chcete, chodit do banky. Heslem ZUNO je „less bank, more life“.

A kde vlastně ZUNO najdete? Ve svém počítači nebo svém telefonu, který má připojení na internet. ZUNO je dostupné v pátek i ve svátcích. Své peníze můžete neustále spravovat a disponovat s nimi. Online banking je pro klienty dostupný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Klienti mohou také využít chat.

Nejste si jisti, zda ZUNO opravdu hmotně existuje? Nedůvěřujete online bankám a raději se přesvědčíte na vlastní oči? Pak zajděte do ZUNO ZÓNY. V ZUNO ZÓNĚ Vám zaměstnanci ZUNO poradí se všemi Vašimi problémy a pomohou Vám ve službách online banky. Přístup ZUNO je zcela jiný, jak heslo napovídá, netradiční pojetí ZUNa je prioritou.

ZUNO propaguje své služby na základě výhodných úroků a absence zbytečných poplatků. ZUNO nezná minimální vklad, můžete se svými penězi disponovat, jak chcete, kdy chcete a v jakém množství chcete. ZUNO má tyto všechny výhody díky na statutu online banky. To znamená, že nemá téměř žádné pobočky v České republice. Vyřídíte si vše online a z pohodlí domova. Díky nižším nákladům na provoz banky, poskytuje ZUNO například účet na 0 Kč. ZUNO také dovoluje svým klientům účet nebo jinou službu u jiných bank. Je pak pouze na klientovi, zda své platby uskuteční v ZUNO bance nebo zda bude u online banky pouze spořit.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.