30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Pojištění

Jak vyhledat nejlevnější povinné ručení

Jak vyhledat nejlevnější povinné ručení

povinne-ruceniKdo vlastní auto, tak jistě moc dobře ví, že takový automobil je vyloženě díra na peníze. Když pomineme pořizovací cenu auta, nejvíce člověk samozřejmě utratí za palivo. Měsíčně se tyto částky mohou šplhat až do výše tisíců korun, řidiči z povolání utratí za naftu a benzin klidně i desetitisíce měsíčně (i když je pravda, že to neplatí z vlastní kapsy). To ale není zdaleka všechno.

Auto je stroj jako každý jiný a stroje se velmi rády rozbíjejí, hlavně když to člověk čeká a potřebuje ze všeho nejméně. Automechanici rovněž nepracují zadarmo a náhradní díly se nevyrobily jen tak od sebe. A to nemluvíme o placení zákonně povinné pojistky – takzvaného povinného ručení. U zvlášť mladých řidičů se silnými auty se i tato částka může vyšplhat na takovou cenu, za kterou by člověk mohl pořídit už poměrně luxusní dovolenou.

Naštěstí se v poslední době začínají objevovat na internetu různé porovnávače, které vám pomohou vybrat nejlevnější pojistku na trhu. Tyto stránky mají vyjednány s pojišťovnami takové podmínky, na jaké běžný smrtelník nikdy nemůže dosáhnout. Povinné ručení porovnání vám tak může ušetřit tisíce korun měsíčně. Kolikrát dosahuje úspora až padesáti procent, což už je velmi zajímavé, alespoň natolik, aby si to člověk vyzkoušel – k tomu slouží povinné ručení kalkulačka, díky které si můžete zjistit aktuální cenu pro vás a váš vůz.

Po zpracování všech údajů se vám objeví seznam nejlepších nabídek, ze kterých si můžete vybírat. Samozřejmostí je doplnění nějakého připojištění, například pojištění skel nebo zavazadel a podobně. Více informací najdete na informačním portále www.usporypenez.cz, kde kromě nabídek levného povinného ručení můžete sjednat i cestovní pojištění nebo zjistit úsporu energií.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.