30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Daně

Finanční audit nemusí znamenat bezesné noci


Být majitelem či spoluvlastníkem firmy je jistě báječná věc. Ať už máte podnik prosperující v oblasti oděvního průmyslu, nebo se třeba pohybujete ve světě informačních technologií, víte, co je pro efektivní chod společnosti důležité. Máte firemní know-how, ověřené výrobní i prodejní postupy, zkušený manažerský tým, spolehlivé zaměstnance. Stále však zůstává na vašich bedrech odpovědnost za to, aby v oblasti financí a účetnictví fungovalo vše tak, jak má, totiž legálně, průkazně a přehledně.

Průběžná kontrola může odhalit nedostatky dříve

Audit neboli kontrola, přezkoumání a zhodnocení účetních dokumentů nezávislou osobou se čas od času nevyhne žádné firmě. Je důležité si uvědomit, že nejde o cílené zjišťování nedostatků či dokonce pochybení ze stran zaměstnanců. Naopak. Auditoři pomáhají prostřednictvím průběžného auditu k lepšímu fungování podniku, dokáží osvědčenými postupy odhalit nepřesnosti v účetnictví, poskytnou poradenství v problematických otázkách. Auditor z SP Audit je schopen být s vámi, jako klientem, po celé účetní období a kontaktovat vás při zjištění jakýchkoliv nejasností ve vnitropodnikových záležitostech. Nabízí víceletou spolupráci. Finanční audit bývá ukončen podrobnou zprávou, ze které vyčtete zjištěné nedostatky, jsou-li, a doporučení k nápravě.

Daňové poradenství k nezaplacení

V rámci péče o zákazníky SP Audit umožňuje klientům mimo jiné i daňové poradenství. V jejich poli působnosti najdete kompletní zpracování daňových přiznání, v případě potřeby zajistí odklad termínu podání přiznání k dani z příjmů. Ničím výjimečným není ani služba průběžného poradenství, řešení aktuálních otázek v oblasti daní a jiné. Díky daňovému poradci budete ušetřeni komunikace se správci daně. Navíc máte možnost proškolit vašeho podnikového zaměstnance pracujícího na pozici účetního či ekonoma od profesionálů, jelikož SP Audit provádí i školení v oboru účetnictví a daní.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.