30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky

Uchovejte si své soukromí

Ne každý klient, který by měl rád k dispozici spotřebitelský úvěr, chce také odhalit vše ze svého soukromí. Alespoň to, co se týče oblasti financí. Jestliže se neradi chlubíte svým příjmem, pak zkuste využít spíše některého nebankovního poskytovatele.

Zatímco každá banka chce ve většině případech vidět vždy vaše daňové přiznání, vám se nebude muset chtít s ním vyjít na světlo. Alespoň v případě, že budete žádat o hypotéku. A nemusíte chtít dělat tajnosti třeba z toho důvodu, že se vám nedaří a částka na uvedeném dokumentu je příliš nízká. Může se jednat třeba i o opačný problém. Vyděláváte celkem dost, ale nechcete s tím chodit na trh.

Přesto, že vaše příjmy nejsou tedy zanedbatelné, může nastat situace, kdy potřebujete větší obnos, a to co možná nejdříve.

Právě pro vás je tím pravým hypotéka bez dokládání příjmů. Můžete si vyřídit spotřebitelský úvěr bez toho, abyste se někomu zpovídali, nač budete peníze potřebovat a kolik jste si za minulé období vydělali.

Jedná se tedy nejen o tu možnost, že nemusíte sdělovat výši svého příjmu, ale je tu možnost bezúčelové půjčky.

Někteří lidé jsou velice hákliví na své soukromí. Není divu. Každý přeci nechce hlásit do světa veškeré informace o svých plánech nebo osobních věcech. Jestliže patříte do této skupiny, pak u hypotéky bez dokládání příjmů nešlápnete vedle.

Zcela jednoduše vyberete vhodnou nemovitost, kterou budete za půjčku ručit a pak si jen podle instrukcí ofotíte.

Vyplníte on-line žádost a odešlete.

Z toho je patrné, že nikdo do vašeho soukromí nahlížet nebude, a přesto si můžete otevřením spotřebitelského úvěru zajistit dostatek potřebných financí. Z vámi nabídnuté nemovitosti můžete získat až sedmdesát procent z její odhadní ceny.

Na závěr mi dovolte malou otázku.

Na co jste to vlastně chtěli půjčit?

Že mi do toho nic není? To máte naprostou pravdu.

Tak alespoň několik posledních slov pro doplnění. Pokud byste chtěli svůj závazek splatit předčasně, tak hypotéka bez dokládání příjmů vám to umožní. Není potřeba nic vysvětlovat a ani platit žádné sankce. Je to prostě přesně to pravé pro vás.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.