30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Podnikání

Víte, kde sehnat levné tonery vysoké kvality?

Tisk dokumentů patří ke každodenní činnosti drtivé většiny společností. Ve firmách se tisknou faktury, cenové nabídky, poptávky, ale také dodací listy, různé prezentace, grafy, obrázky… Ale ani domácnosti nejsou ušetřeny. Zvláště v posledních letech, kdy se začala kvůli kovidu praktikovat výuka dětí doma. Rodiče museli chtě nechtě koupit tiskárnu, zajistit, aby si děti mohly vytisknout učivo, jež si měly vlepit do sešitů, nebo podklady pro domácí úkoly atd. Za tisk utrácíme tisíce i více měsíčně, podle objemu. A dá se na něm velmi dobře šetřit.

Nakupte levné tonery

Už jste se setkali s e-shopem Toner Depot? Možná jste ale slyšeli o alternativních tonerech. Jde o levné tonery, které jsou velmi kvalitní, i když nejde o originály. Alternativní varianty vám však rychle dokážou, že se s nimi tiskne stejně dobře a bezproblémově. Tisk je kvalitní, není flekatý, tam tmavší a onde světlejší. Počet stránek, jež s levným tonerem vytisknete, je velmi podobný, jak při tisku s originálním tonerem.

Vybrat si můžete z mnoha značek tonerů. Náplně, cartridge i tonery seženete pro všechny běžně prodávané a používané tiskárny u nás. Vybírat můžete tonery Canon levně pro velké množství tiskáren. Tu správnou variantu toneru ale najdete i pro tiskárny HP, Panasonic, Philips, Dell, Epson, IBM, Lexmark, Kyocera, Brother a další.

Zajímavé akce a slevy

Toner Depot je velmi proklientský obchod. K nákupu nad 2 200 Kč včetně DPH získáte dopravu zdarma. Za prohlédnutí jistě stojí i sekce slevy a akce, díky nimž můžete koupit kvalitní zboží za výbornou cenu. E-shop rychle dodává objednané zboží, je-li skladem, kurýr PPL u vás zazvoní do 2 – 3 dnů od objednání.

Pojďte se přidat k mnoha spokojeným zákazníkům, kteří zde nakoupili tonery před vámi. Zapojte se do akce vrácení až 1 500 Kč. A v případě, že si nejste jisti výběrem toneru nebo nenajdete ten, který jste chtěli, neváhejte se zeptat. Tady je klienty váží.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.