30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Nová platforma Globtrex – Indigo Trader

V květnu spustil Globtrex.com pro své klienty novou obchodní platformu Indigo Trader. Ta nabízí širokou škálu zcela nových a jedinečných funkcí. Disponuje spoustou vylepšených možností přizpůsobení vašim představám pro obchodování. S novou platformou Indigo Trader si mohou všichni tradeři uzpůsobit veškeré seznamy svých obchodních instrumentů a následně si zobrazit současně hned několik grafů obchodování na jakémkoli zařízení, které zrovna pro obchodování používají. Ovládání a obchodování s touto platformou je tak mnohem snazší.

Jak spustit novou platformu?

Přechod na platformu Indigo Trader je velmi snadné. Váš účet bude přepnut na platformu Indigo Trader zcela automaticky. Pak si budete moci prohlédnout a začít používat novou bezplatnou obchodní platformu se všemi účty Globtrex.com. Vaše přihlašovací údaje se nijak nezmění. K dispozici je i zákaznická podpora. Specialisté zákaznické podpory jsou k dispozici v pracovní dny 24 hodin denně a to v 10 jazycích. Nikdy vás tato platforma nenechá na holičkách a pomoc je vždy na dosah ruky.

Využijte nové nástroje a grafy

Tato inovativní platforma nabízí pokročilé obchodní nástroje. Indigo Trader totiž poskytuje nejen přístup k technickým analytickým nástrojům, ale i k nabídkám v reálném čase a navíc i k pokročilým grafům. K dispozici je v náhledu vždy více grafů pro získání mnohem lepšího přehledu.

Online obchodování s CFD také zahrnuje použití nástrojů správy rizika platformy Indigo Trader. V nabídce je například Stop Loss, nebo třeba Take Profit a další. Čeká vás interaktivní uživatelské rozhraní. Platforma Indigo Trader je uživatelsky velice příjemná, takže budete mít všechny funkce dostupné během pár kliknutí. Proto pokud chcete obchodovat mnohem snadněji, dejte prostor inovacím a nejnovějším technologiím. Platforma Indigo Trader rozhodně stojí za vyzkoušení.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.