30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Hypotéky, Půjčky

Vyřešte financování dovolené, studií, bydlení… díky americké hypotéce

Jen málo z nás má možnost koupit si např. nový automobil nebo nemovitost jen tak, hned a za své peníze, nebo s využitím finančních prostředků od někoho blízkého. Bez nutnosti vyřízení bankovní nebo nebankovní půjčky to u většiny populace nejde. Hledáte-li možnosti, jak získat sumu, kterou potřebujete, nabízí se americká hypotéka.

Co je to americká hypotéka od ACEMA Credit

Autor obrázku: Philip Taylor

Nebankovní americká hypotéka ACEMA Credit  je produkt, který vám umožní, koupit si cokoli budete chtít. Nemusíte je investovat jen do bydlení, tak jak to bývá určeno u některých typů půjček. Její využití je plně na vašem rozhodnutí.

Je možné půjčit si 100 000,–Kč až 5 000 000,–Kč na dobu až 20 let s úrokem výhodnějším, než v bance. Své peníze budete moci použít na cokoli i na vyplacení exekucí a zástav. Není potřeba potvrzení o výši příjmu, dokonce bude půjčka vyřízena bez prověření registru dlužníků.

Již za pár minut po zažádání o americkou hypotéku se dozvíte, zda byla vaše žádost předběžně schválena.

Kvalitní a solidní věřitel

Abyste měli záruku dobré nebankovní půjčky, zjistěte si o věřiteli bližší informace. Právě se společností ACEMA Credit vás nečekají žádné nemilé překvapení, žádné skryté poplatky. Všechny její on-line nebankovní půjčky jsou pro klienty přehledné, jasné a korektní.

Nikdy nebudete platit nic předem, smlouvu s vámi podrobně projde profesionální poradce, který s vámi vše probere a důkladně vysvětlí, čemu nebudete rozumět.

Společnost ACEMA Credit si potrpí na solidním a férovém jednání, což dosvědčují již zmiňované žádné skryté poplatky. I proto se stala vítězem testu úvěrů, který prováděl iDnes a sdružení na ochranu spotřebitelů Ubrella.

Hledáte-li kvalitní a spolehlivou nebankovní společnost, s důvěrou se obraťte na ACEMA Credit.

One Comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.