30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Jak vybrat úvěr? Využijte srovnávač půjček

Společností, bankovních i nebankovních, které nabízejí rychlé půjčky s možností vyřízení pohodlně přes internet, je opravdu spousta. Neznalý člověk se v nich jen těžko orientuje, a hlavně těžko může sám prozkoumat všechny, jež existují. Od toho však existují srovnávače půjček.

Než si podáte žádost o úvěr, vždy je dobré provést srovnání půjček. I v situaci, kdy na peníze skutečně spěcháte, se vyplatí obětovat těch pár minut a podívat se, jaké máte dostupné možnosti.

Dozvíte se o možnostech, o nichž jste ani nevěděli

Co člověk typicky udělá, pokud potřebuje úvěr? Většinou si buď vzpomene na nějakého poskytovatele půjček, kterého zná třeba z reklam, nebo zadá výraz „půjčka ihned“ do vyhledávače a pak klikne na první odkaz.

Buďte chytřejší, srovnejte si více poskytovatelů, určitě objevíte nějaké nové, jež jste ani neznali. A možná vám nabídnou výhodné podmínky.

Je nutné si najít spolehlivý srovnávač

Srovnávačů úvěrů je na internetu spoustu a vy si musíte najít ten pravý. Co by měl umět? V prvé řadě by měl nabízet úvěry pouze od ověřených, poctivých a seriózních poskytovatelů. Dále by měl dobrý srovnávač půjček umožnit filtrovat výsledky – třeba podle toho, jestli máte čistý bankovní registr, pravidelný příjem, zaměstnání, zda jste schopní dát nemovitost do zástavy apod.

Porovnejte pouze úvěry, jež vás zajímají

Samozřejmostí by měla být možnost zobrazit si půjčky v potřebné výši (je rozdíl, zda potřebujete deset tisíc, nebo milion korun) a volba řazení podle splatnosti, rychlosti vyřízení, výšky úroku apod.

Přesně tuto obrovskou škálu variant k výběru nabízí Srovnavacpujcek.cz. Přímo ze srovnávače je možné kliknout na tlačítko a úvěr si zřídit. Snad o všechny úvěry lze dnes požádat online. V každém případě ale i u toho nejvýhodnějšího úvěru nezapomeňte pečlivě zvážit, zda ho budete zvládat splácet.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.