30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Účty

Finance v bezpečí a výhodné služby? STAČÍ HLEDAT!

GE Money Bank

GE Money Bank, Autor obrázku: Tjeerd Wiersma

Každý měsíc se nám objevuje výplata na našem osobním účtu. Zaměstnavatel nám již peníze v hotovosti nevyplatí a tak nám vlastně naše osobní finance spravují bankovní instituce. Ne každá to s námi myslí tak dobře a leckdy za poplatky a bankovní produkty platíme zbytečné poplatky. Běžné účty jsou tak zbytečně drahé, platíme poplatky za kreditní karty a půjčky jsou velmi nevýhodné. Jak najít kvalitní banku?

Konkrétní případ

Lidé nevěří, že to jde lépe, dokud sami nevidí. Chceme-li se podívat na to, jak může v dnešní době efektivně a pružně fungovat banka pro lidi, vezměme si konkrétní příklad. Tím bude oblíbená GE Money Bank. Tato banka patří mezi špičku na tuzemském trhu a její obliba je značná. Je to především díky modernímu klientskému produktu a značné flexibilitě. Podívejme se konkrétně.

Začněme u klasických účtů. Běžné účty jsou často zpoplatněny a je jedno, zda jste studentem, dítětem nebo jste klasickým zaměstnancem. Konkrétně u GE Money se setkáváme hned s několika typy účtů. Je to například Studentský účet, Dětský účet, ale i máme možnost i dalších produktů, jako je Flexikredit. Studenti i děti mají vedení účtu zdarma, děti mají navíc i dětské pojištění a studenti mohou vybírat z vlastních bankomatů zdarma.

Potřebuji si půjčit

Peníze nejsou vždy na účtu v takové hojnosti, jak bychom potřebovali. Proto je možné si peníze půjčit. Půjčka je v současné době ale obávané slovo. Pokud si půjčíte od spolehlivé banky, která Vám i ráda nabídne pojištění schopnosti splácet půjčku a nabídne i další bonusy ve formě nižší úrokové sazbě či konsolidaci půjček, není se třeba obávat. Půjčky od GE Money jsou připraveny na všechny případy, které se ve Vašem životě mohou naskytnout a nepotřebujete ani ručitele, ani zástavu.

Na konkrétním příkladu, kterým byla GE Money Bank jsme viděli, že i vedení osobního účtu, půjčka, ale mohli bychom jmenovat další služby, jako jsou kreditní karty nebo hypotéky, není nic složitého a jde to i velmi jednoduše. Popřemýšlejte o kvalitě své banky a nic Vám následně nebrání přejít k lepší, třeba právě k GE Money Bank.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.