30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Investice do zoologické zahrady

Investice do zoologické zahrady

zooTaková příležitost se člověku nenaskytne každý den a tak jsem se rozhodla do toho jít.

Můj dlouholetý kamarád mi nabídl zajímavou investici do jeho zoologické zahrady. Protože se jednalo o podnik v cizině tak jsem z toho měla obavy, ale po prozkoumání návštěvnosti, stavu zoo  a podle statistikami vypracovaného finančního plánu jsem se rozhodla do podniku investovat dva  miliony korun.

Můj kamarád chtěl peníze na rozšíření pozemků okolo zoo parku na kterém plánoval ze svých peněz a peněz sponzorů postavit malý soukromý hotel určený návštěvníkům zoo. Na investici jsem si vzala půjčku v bance jelikož se to vyplatí .Získat půjčku je v dnešní době hračka a tak jsme nemuseli na peníze dlouho čekat.

S dětmi jsme si pak udělali zajímavou návštěvu do zoo.Byl to skvělý výlet na kterém jsme s kamarádem sepsali smlouvu a domluvili podrobnosti. Zoo i hotelu se dařilo a tak jsem měla peníze do dvou let zpátky a podíl na zoo i hotelu mi přináší peníze dodnes.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.